2777
2789
عنوان

داستان زندگي

192 بازدید | 3 پست

از وقتي يادم مياد توي خانواده چشم باز كردم توي خونه دعوا بود بخاطر خواهر بزرگترم چون بچه نااهلي بود مامان وبابا دنبال اون بودن من احتياج به مادرم داشتم كه هيچ وقت نبود توي مدرسه هميشه تنها بودم توي خونه تنها بودم با كمبود محبت شديد خواهرم بد بود مادرم همش به من ميگفت كاش بچه دار نميشدم همش ميگفت ازتون بدم مياد ولي من هميشه ميخنديدم تا ناراحتيمو نشون ندم عوضش كمكش ميكردم كه عوض خواهرم بچه خوبي باشم ودوستم داشته باشن ولي انگار خشك وتر باهم ميسوزوندن همش بد بودم براشون تا اينكه خواهرم با دوست پسر معتاد و دختر بازش به لج خانواده ازدواج ميكنه و بچه دار ميشه تمام توجه مامان وبابا بچه وخواهرم بود بچه يكسال نداشت كه خواهرم طلاق گرفت من  موندم نگهداري از بچه با درس هرروز خونمون دعوا بود تا من خسته شدم درس گداشتم كنار بيشتر مورد تنفر قرار گرفتم ديدم ديگه نميتونم تحمل كنم با طلبه اي كه اومده بود خواستگاري ازدواج كردم انقدر پسر خوبي بود كه هرروز خدارو شكر ميكردم يكم كه ازش محبت ديدم ديوانه وار عاشقش شدم وابسته يك هفته نميديدمش دغ ميكردم خانوادم اون رو از من بيشتر دوست داشتن تا اينكه شوهرم فهميد اونم شروع كرد اذيت كردن گفت تورو خانوادتم نميخوان انقدر اذيتم ميكرد كه من كم اوردم نه دل جدا شدن ازش رو داشتم نه طاقت موندن خودكشي كردم ولي  خودم تنها تنها بودم هيچ كس نفهميد دلم براي خودم سوخت كه دارم توي تنهايي ميميرم ولي خدا نزاشت بميرم سه بار چهار بار نشد زنده موندم كه اين زندگي نكبت بار ادامه بدم شوهرم  فهميده بود دوستش دارم وتركش نميكنم هر بلايي دوست داشت سرم اورد تا اينكه دلش واسه يكي ديگه لرزيد من انداخت بيرون منم مجبوري برگشتم خونه پدرم كه از جهنم برام بدتر بود سركوفت ها شروع شد خيلي بدتر بود همه من رو مقصر ميدونستن الان سه ساله خونه پدرمم وشوهرم طلاقم نميده ميگه مهريه اتو ببخش تا طلاقت بدم خيلي دوستش دارم دلم همش پيششه صبح تا شب با عكساش سر ميكنم الان مادرم ميگه برو سركار خرج خودت بده نزديك يكسال دنبال كارم ولي چون مدرك ندارم فقط نظافت چي قبولم ميكنن اونم بلد نيستم دوست ندارم برم حالم خيلي بده دوست دارم خودمو بكشم ولي اونم نميشه هرروز جهنمه برام 

عضو گروه قرمز❤                                                               وزن فعلی:۱۲۰❤وزن هدف:۷۰            

برو سر کار حتما

طلاقتم میتونی راحت بگیری با یه وکیل خوب صحبت کن طلاقتو میگیره

ان‌شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم

خدا بزرگه نگران نباش 

برا آرامش زندگیت و حل مشکلاتت صلوات میفرستم❤

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
برو سر کار حتما  طلاقتم میتونی راحت بگیری با یه وکیل خوب صحبت کن طلاقتو میگیره ان‌شاءالله بهت ...

مرسي عزيزدلم   

عضو گروه قرمز❤                                                               وزن فعلی:۱۲۰❤وزن هدف:۷۰            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی تازه داستانتو خوندم الان خوبی چیشد طلاق گرفتی..امیدوارم جوابمو بدی

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32