2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من در مورد خاله کوچیکم میگم،پدرش فوت کرده بود لیسانس گرفته بود و سالها بیکار بود،دیگه ۳۲ سالش شده بود و همه پشت سرش حرف میزدن که نه کار داره ،نه پول،نه خاستگار .... اما یهو تو ۳۲ سالگی تو استخدامی قوه قضاییه قبول شد،استخدام رسمی شد با حقوق و مزایای بالا،همونجا چند ماه بعد با همکارش ازدواج کرد و چند ماه بعدش پسرش بدنیا اومد،الان خالم ۴۷ سالشه و یه پسر عالی و یه دختر ناز و یه شوهر خیلی خوب،کار عالی داره،خونه زندگی عالی...

چ تاپیک خوبی 

پنج سال با مادر شوهرم زندگی کردم بعدش اومدم خونه خودم ولی بازم احساس خوشبختی ندارم😐😐

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
عزیزم ، واقعا ما صلاحمون رو نمیدونیم

چرااتفاقا فقط خودمون صلاحمونومیدونیم ولی به شرطی که احساساتمونو درحد نیاز دخیل کنیم بیشترمنطقی پیش بریم بهتره

میشه اگه جراح خوب بینی میشناسین توتاپیک دماغیم بگین😅 تهران باشه          ۱۷/۳/۱۴۰۲✨یادآور تاپیک ارزوها✨
سعی کن از آرامش زندگیت لذت ببری واقعا 

هی خواهر ارامش کجا بود عین چی عاشق شوهرمم ولی تفاهم صفر 😭😭

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)