2777
2789

سلام خانم ها
نمی دونم از کجا شروع کنم
۱۶ سالمه توی ی مدرسه غیر دولتی درس می خونم خیلی گرون هست  متاسفانه از ماست که بر ماست 
شامل حال من میشه برای همین من دیگه هیچ کلاس تابستونه ای نکردم مامانم همش میزنه تو سرم که به خاطر مدرسه ام می خوام برم باشگاه خوش اندام بشم
این لاغری مونده رو دلم بد  جوری
دلم خیلی پره هیچ هنری ندارم فقط درس خوندم حالا هی میگم دوسال دیگه اگه قبول نشدم چی همه پول ها هدر رفته 
خلاصه هیچ دوستی ندارم هیچ دوست خوبی فقط یکی دارم اونم که زیاد حرف نمی زنیم نمی دونم چرا  همه اینقدر دوست دارن 
حرف بعدی  خلاصه خیلی از خودم متنفرم افسرده شدم می خوام بمیرم که اونم هزار تا مکافاته 
کاشکی لاغر بودم کاشکی مدرسه عادی ی رشته هنری بر می داشتم کاشکی ی کلاسی 
همش هی میبینم همه خوشگل و خوش اندام هستن من اینجا چاق  

منم مث تو فقط یه دوست دارم اونم سالی یبار حرف میزنیم من لاغرم ودوست دارم چاق شم😐

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت نمی دونی ارزوم هست الان دارم گریه می کنم🙂🐚

هعی غصم میگیره وقتی میبینم همه شانس دارن ومن هیچ شانسی تو زندگی ندارم

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟
هعی غصم میگیره وقتی میبینم همه شانس دارن ومن هیچ شانسی تو زندگی ندارم

منمممم داغوون میشم😥😔

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔