2777
2789
عنوان

کیا از روی سونوی ۶ هفتگی و ۱۲ هفتگی میتونن جنسیت تشخیص بدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس سونوی قلب رو میشه بذاری؟ منم بعد اینکه متوجه شدم باردارم اصلا حالم خوب نبود افسرده شدید پیدا کر ...

الان خونه نیستم برسم خونه حتما برات میفرستم 

من سردخترم هم دوست داشتم بچم پسر باشه ولی میدونستم دختره یعنی احساس میکردم الان زیاد به جنسیت فکر نمیکنم فقط ناراحتم چون اصلا بچه نمیخواستم و همه میدونستن که دیگه بچه نمیخوام شوهرمم میگه حنسیت مهم نیست حتی اسم دختر انتخاب کرده ولی من احساس میکنم این پسره دلیلشم واقعا نمیدونم فقط احساس میکنم 

الان دو روز از سونوی من گذشته و بعد اینکه فهمیدم قلبش تشکیل شده دارم قبولش میکنم حال خودمم بهتر شده منظورم ویار و حال جسمیه 

بعضی علائمم مثل دخترمه مثلا میل به غذا ندارم و بیشتر میوه دوست دارم بخورم

من هیچ وقت نمی بازم یا می برم یا تجربه میکنم...
الان خونه نیستم برسم خونه حتما برات میفرستم  من سردخترم هم دوست داشتم بچم پسر باشه ولی میدونست ...

ان شا... همیشه بهترین چیزا برات رقم بخوره عزیزم.

توکل به خدا.

فقط مهربانی از انسان بجا می مونه.🌸
برای منم بگو عزیزم  آخرین پریود ۱۵ اردیبهشت  تاریخ تولد ۲۸ مرداد ۷۳

دختر

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

ای جوونم  خدا کنه  چقدر درسته این ؟؟

۹۳ درصد 

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

عکس سونوی قلب رو میشه بذاری؟ منم بعد اینکه متوجه شدم باردارم اصلا حالم خوب نبود افسرده شدید پیدا کر ...

سلام دوست عزیز

امیدوارم حال دلتون خوب باشه

من رفتم سونو قلب رو نگاه کردم عکس همراهش نبود شاید چون تو بیمارستان دولتی گرفته بودم نمیدونم فقط نوشته قلب با فعالیت منظم رویت شد و سن بارداری رو نوشته

الان جایی دیدم که از روی جواب آز اول بارداری که phادرار چند بوده و از روی عدد مام و فری بتای ان تی هم جنسیت رو تشخیص میدن اگه خواستی امتحان کن

ولی دقیقترین همون سلفری هست 

من هیچ وقت نمی بازم یا می برم یا تجربه میکنم...
سلام دوست عزیز امیدوارم حال دلتون خوب باشه من رفتم سونو قلب رو نگاه کردم عکس همراهش نبود شاید چون ...

سلام عزیزدلم.❤

فدای تو عزیزم، امیدوارم شماهم همیشه دلتون شاد و تنتون سالم باشه.🙏❤

این ازمایش غربالگری منه هفته ی ۱۲، و pH خونم هم ۵ بود.

من مال خیلیا رو دیدم اشتباه دراومده ها. مال شما چطور بوده؟

من حس میکردم پسره ولی تو این تاپیک اکثریت گفتن دختر دیگه میگم دختره. سلفری DNA هم دادم. ولی تا ۱۵ روز دیگه جوابش میاد خیلی استرس دارم.

فقط مهربانی از انسان بجا می مونه.🌸