2777
2789

رفته بودم مطب دکتر برای سونوگرافی بارداری،روی صندلی که نشستم دیدم یهو یه چیزی به دستم چسبید... چسب زخم بود از این گردا که‌بعداز آزمایش خون میزنن... از دستم جداش کردم خونی بود اما خونش خشک شده تقریبا قهوه اییی...انداختمش سطل زباله...که اسممو منشی خوند که برم برای سونو... یادم رفت دستمو بشورم. وقتی از سونو اومدم بیرون انقدر هیجان زده بودم که دستمو نشستم و‌ با همون دست غذا خوردم... حالا همش استرس دارم که نکنه اون چسب زخم برای یه آدم اچ آی وی دار بوده باشه و من ایدز گرفته باشم😔😔😔

چرا هیجان زده بودی نی نیت چیه؟  

چیزی نیس خون خشک شده. به پوست که آدم مریض نمیشه 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

نه بابا نترس.مگه دستت زخم بوده!هیچی نیس بیخود استرس نگیر..مبارکه باردارین.قلبشو شنیدی؟؟🥺🥰🥰🥰برامنم دعاکن هفته بعد میرم سونو خییییلی استرس دارم.ان شاالله منم بچمو صحیح و سالم ببینم و قلبش مث ساعت بتپه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا نترس.مگه دستت زخم بوده!هیچی نیس بیخود استرس نگیر..مبارکه باردارین.قلبشو شنیدی؟؟🥺🥰🥰🥰برامن ...

اخه تو دهنم زخم بود😔سونوی انومالی بودم... چون اصلا تکوناشو حس نمیکردم خیلی استرس داشتم

میگذره سخت نگیر.برا منم دعاکن هفته بعد چشم و دلم روشن بشه بارداری سالم و راحتی داشته باشم

🥺🥺از ته قلبم برات دعا میکنم... که انشالله یه بارداری عالی و زایمان راحت داشته باشی.. نینیتم سالمو سلامتو زنده بدن بغلِت

میگذره سخت نگیر.برا منم دعاکن هفته بعد چشم و دلم روشن بشه بارداری سالم و راحتی داشته باشم

قاره برم سونوگرافی دفعه اولمه بعد تست بارداری .. خدا کنه بگه جنین سالم و سرحال تو رحممه و قلبشم خوب و عالی میتپه

قاره برم سونوگرافی دفعه اولمه بعد تست بارداری .. خدا کنه بگه جنین سالم و سرحال تو رحممه و قلبشم خوب ...

تموم این چیزارو که میگی منم گذروندم... واقعا درکِت میکنم چی میگی من بعداز چهارسال در کمال ناامیدی باردار شدم... حتی اون ماه پریود هم نشدم... و به قول دکترم لطف خدا🥺🥺 کاش الانم لطف خدا شامل حالم بشه یکی که اطلاعات دقیق داره بیاد منو از نگرانی دربیارِ