2777
2789

#انجام_دهنده

سلام دوستان هرکدوم کار

✅ تایپ

✅جزوه نویسی

✅تبدیل عکس  به متن

✅تبدیل ویس به متن

✅پاور

✅خلاصه نویسی

✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ

✅ورد

✅تحقیق

✅ارائه

✅مقاله

✅آزمون نهاد

✅خلاصه نویسی

✅تدریس شیمی کنکور

✅تدریس شیمی دوره متوسطه اول و دوم

✅حل تمرین شیمی متوسطه اول و دوم

✅ساختن جیمیل و اینستاگرام(gmail/instegram )

✅دریافت کارت واکسن هوشمند

✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)

✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)

✅بروشور

بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

سلام نبودی عزیزم 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

سلام نبودی عزیزم 

سلام گلم درگیرامتحانات حضوری بودم قبلشم که یکم حالم خوش نبود😢❤

ممنون سراغمو گرفتی

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم درگیرامتحانات حضوری بودم قبلشم که یکم حالم خوش نبود😢❤ ممنون سراغمو گرفتی

موفق باشی گل من

عه چرا 😥

😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

موفق باشی گل من عه چرا 😥 😘😘

حالم خوب نبود یکم😘

حالم خوب نبود یکم😘

الههی

خوب باشی از این ببعد💖

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الههی خوب باشی از این ببعد💖

مرسسی