2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاسایه دهم فک کنم از مهر شروع بشن اگه کلاسی نری معلمیم نباشه بهت یاد بدع خودت نمیتونی شاید البته البته میتونی کتابارو از اینترنت دانلود کنی برای خودت برنامه بچینی روزانه هرکتابیو بخشیشو بخونی اگرم کتاب تست خریدی هرمقدار که اون کتابو خوندی تستشم بزنی ولی بهتره همگام با معلم مدرسه جلو بری بهتر متوجه میشی💫

کلاسایه دهم فک کنم از مهر شروع بشن اگه کلاسی نری معلمیم نباشه بهت یاد بدع خودت نمیتونی شاید البته ال ...

اوهوم دبیر خصوصی دارم ینی از اون نظر مشکلی نیست برام 

باید برم پیش یه مشاور برام برنامه ریزی بکنه🤔

نمیدونم راستش ولی من خودم آزمون مبتکران و قلمچی میدم مهم نیست چه آزمونی میدی مهم اینه که تحلیلش کنی ...

مسی گلم

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌