فقط_خداومحمدم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 132 عنوان صدای اضافه قلب 274 بازدید | 9 پست امروز دختر ۶سالمو بردم بهداشت برا واکسن معاینش کردن گفتن قلبش صدای اضافه داره باید ببریش متخصصحالا قلبم میخواد جاش در بیاد دلشوره دارم نمیتونم تا شنبه صبر کنم تورو خدا اگه با چنین چیزی مواجه شدین میشه بهم بگین چطوریه وچکار کردین واین چیزا؟؟ کاربری دومم هست اولی بخاطر حمایت از وطن ترکید بماند ی بی وجدان زیرآبیم وزد 😎 1401/04/09 | 13:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arshagoodboy عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 821 نترس ما ی صدای اصلی داریم ی صدای اضافه ک خیلی از وقتا ارثی و عادی هست ولی چون کوچیکه حتمن دکتر ببرینش
فقط_خداومحمدم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 132 نترس ما ی صدای اصلی داریم ی صدای اضافه ک خیلی از وقتا ارثی و عادی هست ولی چون کوچیکه حتمن دکتر ببرین ... خیلی میترسم ی جوری گفت با عجله ببرش تمام بدنم لرزید😑 کاربری دومم هست اولی بخاطر حمایت از وطن ترکید بماند ی بی وجدان زیرآبیم وزد 😎
arshagoodboy عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 821 خیلی میترسم ی جوری گفت با عجله ببرش تمام بدنم لرزید😑 ن بابا اینا هم همه چیو بزرگ میکنن نترس ارامشتو حفظ کن ازش بپرس درد میگیره یا حالت خفگی تو قسمت قبلش داره یا داشته؟
hili_janam عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 240 والا اطلاعی ندارم.اما میتونی تو نت بگردی ممکنه دلیلشو گفته باشه....نگرانم نباش خدا بزرگه درخواست دوستی ممنوع⛔🔪
فقط_خداومحمدم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 132 ن بابا اینا هم همه چیو بزرگ میکنن نترس ارامشتو حفظ کن ازش بپرس درد میگیره یا حالت خفگی تو قسمت قبلش ... میگه ن ندارم حتی واکسنش نزدن کاربری دومم هست اولی بخاطر حمایت از وطن ترکید بماند ی بی وجدان زیرآبیم وزد 😎
arshagoodboy عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 821 ن بابا اینا هم همه چیو بزرگ میکنن نترس ارامشتو حفظ کن ازش بپرس درد میگیره یا حالت خفگی تو قسمت قبلش ... ببین بدیش اینه ک کوچیکه من پسرم ۴سالگی همینجوری شد گفتن عادی هستن و ارثی ولی بازم چک کنید حتمن برای نوبت بگیر ببرش
arshagoodboy عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 821 میگه ن ندارم حتی واکسنش نزدن خب نبایدم بزنن برو خداروشکر کن نزن براش تا خوب نشده بچه
فقط_خداومحمدم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 132 خب نبایدم بزنن برو خداروشکر کن نزن براش تا خوب نشده بچه واقعا باشه ممنون از راهنماییتون کاربری دومم هست اولی بخاطر حمایت از وطن ترکید بماند ی بی وجدان زیرآبیم وزد 😎
smaillllll عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 5637 واقعا باشه ممنون از راهنماییتون عزیزم بردین دکتر ؟ دختر منم صدای اضافه داره خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش