2777
2789
عنوان

با کدوم صورتمو اصلاح کنم، تیغ یا پودر موبر یا چی؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 24 پست

من سالي يك بار اصلاح ميكنم صورتمو اونم با كرم موبر سي گل

يه چند باري هم در سال دكلره ميكنم خيلي كم 

سبيلامم با تيغ خشك ميزنم هيچي هم نشده 

دردم نميكشم جوش و لك اينام نزدم 

والا😒بدم مياد از بند و وكس اين چرت و پرتا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت استفاده کردی عزیزم جوش نزدی؟

نه عزیزم استفاده نکردم ولی تو داروخونه اینارو میفروشن

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بند بنداز..حتی اگه دردت بیاد هم در عوض خون زیر پوستت جریان پیدا میکنه..باعث جوانی پوست میشه میتونی از شمع هم استفاده کنی ولی همیشه بعد از اصلاح از ماسک یا اسکراپ استفاده کنین

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بند بنداز..حتی اگه دردت بیاد هم در عوض خون زیر پوستت جریان پیدا میکنه..باعث جوانی پوست میشه میتونی ا ...

یکی میگفت بعد از اصلاح سفیده تخم مرغ رو در حد کف کردن هم میزنی با یکم آبلیمو میزنه صورتش و خیلی راضیه

یکی میگفت بعد از اصلاح سفیده تخم مرغ رو در حد کف کردن هم میزنی با یکم آبلیمو میزنه صورتش و خیلی راضی ...

من بند ميندازم گاهی وقتا بعدش اگه حوصله داشتم سفیده تخم مرغ میزنم صورتم بعد ی ربع با آب ولرم میشورم خیلی خوب میشه پوستم شفاف و صاف ولی تنبلیم میشه همیشه بزنم..