2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه 😰جانم فدای حسین

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق امام حسینم

امام حسینم دلرحمه

تا کسی جای من نباشه 

محاله حالمو بفهمه

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

عشق به امام در وجود شما هست قطعا...  اما نباید با چیزای ماورایی ببری به سمت ناجور.  چون جنبه انسان بسیار پایینه و به همین علت بهتره خودتون رو خیلی بالا بالاها حس نکنید

دس از خرافات بردارید ک مردم بدبخت کردید

دوست عزیز لطفا توهین نکنید من همه چیزایی که برام اتفاق افتاده رو تعریف کردم کاری هم به دین و سیاست و...ندارم ،دارم داستان زندگیم میگم

من عاشق امام حسینم امام حسینم دلرحمه تا کسی جای من نباشه  محاله حالمو بفهمه

دقیقا هیچکس هم حال منو درک نمیکنه بعضی شبا اونقدر دل تنگ میشم خدا میدونه و بس🥺🥺

میفهممتون

سعی کنید این حس و حال و همیشه حفظ کنید

ما تو این دنیا دلخوش به امام حسین و کربلاشیم

یه سریا هرچی دلشون میخواد بهمون میگن ولی بزا بگن ما با آقامون عشق میکنیم یه تار موی آقامونو به عالم و آدم نمیدیم

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

من نه به حد شما اما همسنو سالاي شما كه بودم عاشق امام زمان بودم اين ارزو رو منم داشتم نزار فقط بشي مثل من 😞