2777
2789
بزرگترین دشمن یک زن فقط از بین همجنسهای خودش میتواند باشد . اگر خانمی رنگ شاد بپوشد یک زن اورا متهم به جلف بودن میکند . اگر بلند بخندد از دید یک زن سبک سر است . اگر دختری شاد و سرحال باشد برای جلب توجه است . اگر از داشتن خواستگار مناسب خوشحال باشد منتظر شوهر و بیحیاست . اگر از ازدواجش ناراضی باشد ، حواسش جای دیگری است . اگر طلاق بگیرد خطرناک برای زندگی دیگران است . اگر شوهرش بمیرد باید تارک دنیا شود . اگر وارد میانسالی شود همه چیز از او گذشته ......و همه ی این حرفها را ما خانمها میزنیم . اما اگر پسری با چند دختر دوست باشد افتخار است و مادر و مردان دیگر تشویقش میکنن . اگر صد جا خواستگاری برود و دختران دیگر را منتظر بگذارد زرنگ است . اگر برای به دست آوردن دختری به آب و آتش بزند از دید مادر و خواهرش برای او دختر فراوان است .اگر چند زن را هم زمان بخواهد از دید همه مقصر زن اوست که نتوانسته نیازهایش را برطرف کند . اگر زنش را طلاق بدهد یعنی زنش عرضه ی نگهداری زندگیش را نداشته . اگر همسرش بمیرد باید سریع زن بگیرد چون مرد بدون زن نمیتواند خودش را جمع و جور کند ! هیچ مردی برایش حرف در نمی اورد
الهی! بفهمان بما آن چه را قرار است قیامت بفهمیم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هر وقت رئیس خانم داریم مابقی خانما آصی میشن انقدر که کرم میریزه و میچزونه و در یه بحث بین یه همکار خانوم و آقا طرف مرده رو میگیره و زن و این وسط حقیر میکنه رسما... انقدر که این خانما نسبت به هم حسودن ولی برعکس مردا هوای همو دارن
تمام حقایق بزرگ جهان در ابتدا کفر محسوب میشوند. جورج برنارد شاو
واقعا مردها بدجور پشت همدیگه رو دارند...
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بسیاری از زنها در بزنگاه ها پشت هم دیگه رو خالی می کنند. مثلا در بحث مهریه گرفتن... بارها شده وقتی با کسی صحبت می کردم شروع کرده به شیر کردن من که مهریه رو بگیر، بچزونش و ... ولی وقتی به طور اتفاقی داره از فلان دوست یا همسایه اش که تونسته مهریه رو بگیره حرف بزنه لحنش کاملا متفاوته!" زنه پدر شوهرش رو در اورد! مهریه اش رو گرفت " واقعا متاسفم گاهی برای خودم و خودمون...
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...