2777
2789
عنوان

با رفتن مادرم، پدرم به شدت تنها شده

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 26 پست
منم الان متاسفانه یکساله پدرمو از دست دادم مادرم خیلی ناآرام 😔 هرروز از صبح تاشب گریه میکنه خیلی با ...

پدرت با کرونا فوت کرد😞😞عزیزم متاسفم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
خدا رحمت کنه پدرت رو  چقدر زندگی از یه جایی سخت میشه. بچه که بودم دوست داشتم بزرگ بشم، اما ده ...

عزیزم 😔 نمیدونم راسته یا نه میگن کسایی که پیش خدا عزیزترن امتحاناتشون سختتره. انشالله که به دلتون آرامش بده هوای پدرتو داشته باشه عزیزم متاسفانه مادرتون دیگه برنمیگرده😭 اما پدرتون هستش خداروشکر هرروز دورش بگرد دستاشو ببوس 💔 بهش بگو که من کسیو ندارم بابا بخاطر من سرپا شو. انشاالله که خدا بهتون صبر بده عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرت با کرونا فوت کرد😞😞عزیزم متاسفم

بله متاسفانه در عین ناباوری 😔 بابام قلبش مشکل داشت بالن زدن فایده نداشت دکترا گفتن اگر باتری نزاریم میمیره باتری خریدیم و زدن دوماه بعدش نمیدونم ازکجا کرونا گرفت اولش معلوم نبود چون بابام سالم بود و فقط پاش درد میکرد بعداز تست گفتن کروناس.چندروز تو خونه بود حالش بدمیشه میبرنش بیمارستان آمپولارو بسختی پیدامیکنیم و میزنن اما بی فایده قلبش ایست میکنه و چون باتری داشته نمی‌شده شوک بزنن بهش😭😭😭😭

منم مثل خودت خانوادگی دردها و رنجهای زیادی کشیدم و میکشم اما مرگ بابام سخت شکستم

بله متاسفانه در عین ناباوری 😔 بابام قلبش مشکل داشت بالن زدن فایده نداشت دکترا گفتن اگر باتری نزاریم ...

عززیر دلم برات از خدا طلب صبر و آرامش دارمو امیدوارم حضور پدرت رو همیشه در کنارت حس کنی و دعای خیرش همیشه همراهت باشه

یچه ها تاپیوم رفته پر بازدید ها لطفا گزارش بزنید پاک بشه هویتم لو رفته برام دردسر میشه

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

عزیزم چقدر با من همدردی 😭😭😭

مامان منم چهل و چهار روزه که رفته 

بابام همش با عکسش حرف میزنه 

یا از خاطراتشون میگه و گریه می کنه 

یا براش قرآن می خونه 

من حالتو کاملا می فهمم 

منم مثل تو نمیدونم غصه ی مامان پرپرشده ام رو بخورم یا غصه ی تنهایی بابام رو 

خییییلی سخته 😭😭😭😭😭😭

......

عزیزم. با این تاپیکت دارم اشک میریزم. منم مادرمو از دست دادم ۲ سال و ۳ ماهه ندارمش💔😭 منم مثل شما دلم بحال پدرم خیلی میسوزه. هرچی میگذره داغش بیشتر میشه و دلتنگتر میشیم و فقط عادت میکنیم همین و بس. خدا بهتون صبر و ارامش بده 😢🖤

عزیزم چقدر با من همدردی 😭😭😭 مامان منم چهل و چهار روزه که رفته  بابام همش با عکسش حرف میزنه ...

عززیر دلم خدا رحمت کنه مامان نازنینت رو. گلم پادکست های مجتبی شکوری رو گوش بده. یا کتاب عیبی ندارد اگر حال دلت خوش نیست. خیلی دلت آروم میشه. بده بابات هم بخوندش. آرزو میکنم مامانت پیش خدا وساطت کنه و دلتون آروم بشه از طریق خدا

عزیزم. با این تاپیکت دارم اشک میریزم. منم مادرمو از دست دادم ۲ سال و ۳ ماهه ندارمش💔😭 منم مثل شما د ...

خدا رحمت کنه مادر نازنینت رو. دلم باهاته عزیزمو زندگی مون از یه جایی زشت شد و از یه جاهایی زشت تر و ترسناک تر..... و این مکافات انسان بودن ماست

سلام عزیزم تاپیک هاتو خوندم 

بابت همه ی از دست دادن ها و اتفاقات سختی که از سر گذروندی متاسفم 

الان دوباره بلند شو 

توکل به خدا کن

به امام رضا

و دوباره شروع کن

منم بعد از فوت دخترم نابود شدم دختر من ٣٩ هفته و پنج روزش بود که به دنیا اومد و بعد....

ولی الان که پنج سال ازون روز میگذره میبینم چاره ایی نیست جز ادامه دادن و زندگی کردن

امیدوارم یه روزی تاپیک بزنی و خبر بارداریتو بدی 

و به سلامت بغلش کنی 🙏

میشه برای برآورده شدن حاجتم یک  *صلوات*  بفرستید 🌹🙏