2777
2789
عنوان

این چرا از رو نمیرهههه🥲

159 بازدید | 6 پست

بسهههه خداییش بسههههه @شهلااااالاااانj@نی_نی_یار_شب  

این کاربر عنوان الکی میزنه تعلیقم که میشه با یه کاربری دیگه میاد لطفا رسیدگی کنید همه جا هستتتت🥲

∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عناوینی میزنه 

آره دیونه رو...نوشته بود پدرشوهرم عکسمو استوری کرده عروس گلم...تو دلم گفتم خوش به حالت با این پدر شوهر روشن فکرت

رفتم توی تاپیک دیدم تبلیغه...گفتم لعنت بر...........

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
گفتن ک گزارش بزنید زودتر پیگیری خواهد شد!تگ نکنید   اعلانتشون شلوغ میشع و تگ های بقیع گم میشع

اوکی ممنون که گفتی نمیدونستم

∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆
منم دیدمش برا چیه تبلیغش؟ کلاهبرداریه؟

تبلیغ تو نی نی سایت ممنوعه باید با خودشون برای تبلیغات هماهنگ بشن فکر کنم و فکر کنم کلاهبرداریم هست