2777
2789

والا من که هر وقت میبینم کلا حاضرید به هر تاپیکی جواب بدید پس شام ناهار کی می پزید بیچارع شوهرتون خونه کی تمیز میکنید؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیفتی کار میکنن هرکسی یه شیف رو تقبل میکنع بقیه به کارا برسن

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

من مثل هشت پام عزیزم هم میشورم میسابم میپزم جوجه هامو نگه میدارم هم میام نی نی سایت😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

شوهر ندارم خداروشکر وگرنه میمرد😂

هرکی هرجور دوست داره میتونه زندگی کنه😉     بیاین باهم مهربون باشیم به نظرم هم احترام بزاریم و نظرمونو محترمانه و بدون تندی بگیم😘💙🌌بر خلاف همه کاربر جدید😂قبلنا عضو نبودم فقط میخوندم😅