2777
2789
عنوان

رفتار های چرت عموی من😒😒

194 بازدید | 11 پست

ما یه چند سالی همدیگه رو ندیدیم 

کلا قطع ارتباط بود اصلا هیچ مهمونی نمیومدم 

تا امسال عید اومدن خونه مادربزرگم بعد این تا منو دید اومد جلو و سلام و احوال پرسیبعد گفت تو منو نمیشناسی منم خندیدم چیزی نگفتم 

باز بعد از عید توی ماه رمضون دوباره موقع احوال پرسی میگفت تو منو نمیشناسی و یادت نمیاد 

منم گفتم برا چی یادم نیاد؟ آلزایمر که ندارم شکر خدا سالمم و مشکل خاصی ندارم 

بعد اونم خندید گفت آلزایمر توی این خاندان ارثی هست عیب نداره 

بابامم گفت اگرم کسی فراموشی گرفته تویی که هر دفعه همش یه حرف  تکراری رو میزنی

حالا امشب خونه عمه دعوتیم دوباره این میاد ایندفعه چی بگم بهش که تا فیها خلدون اش بسوزه؟؟

اینم بگم زن همین عموم از من کلا بدش میاد 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بپر گردنشو بگیر بگو تو منو نمیشناسی عب نداره 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
چقد حساسی تو دختر خب بگه  به منم میگن میگم نه نمیشناسم

نه آخه از اون حرفا نیس که آدم به شوخی بگیره 

کلا میخواد مسخره بکنه اخلاقشه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
عزیزم وقتی هیچ ارتباطی نبوده تو این سالها چطور میدونی خانم عموت ازش بدت میاد بنظرم خودت مثبت باش ...

آخه پشت سر خییلی حرف می‌زد به من 

مثلا میگفت دختره لاغر مردنی تا پارسال نمیتونست درست حرف بزنه (یه مدت لکنت داشتم) حالا واسه خودش آدم شده 

خب هر باشه دلش میگیره

سعی کن‌تحت تاثیر حرف و احساسات بزرگترها نباشی 

عموته گفت یادت نمیاد بگو   اختیار دارید یا  نفرمایید   یا چه فرمایشیه یا ......‌ هزار تا عبارت مثل این 

لازم‌نیست حتما بهش حاضر جوابی کنی و تیکه بگی و تحویل بگیری 

بزرگترها به هر دلیلی ممکنه روابط پر تنش داشته باشن شما خودت رو قاطی نکن . خانواده رفتن شما هم برو و کم‌و گزیده صحبت کن و برگرد 

اگر خصومت شخصی و بی ادبی و بی احترامی غیر قابل تحمل و زشتی با شخص تو کردن عذر بخواه و کلا نرو 

از حالا فکر اینکه برم و چطور حاضر جوابی کنم و چطور بسوزونم نباش 

آخه پشت سر خییلی حرف می‌زد به من  مثلا میگفت دختره لاغر مردنی تا پارسال نمیتونست درست حرف ب ...

حق داری عزیزم

بنظرم خودت باش

نه زیاد صمیمی باش نه خیلی خودتو بگیر

خونه ی عمه ت میری با خانواده خودت و عمه ت بیشتر مشغول باش