2777
2789

ما برج ۱۲سال قبل اومدبم تو این خونه.لوله هاش همه خراب پوسیده که هروزم صابخونه قول میداد درست کنه و درست نمیکرد..کلا دور از شهر و هر چیزی..

پول پیشمون کم بود دیگه مجبور شدیم ک بیایم اینجا.

حالا شوهرم اهواز کار پیدا کرده منم پا ب ماهم.یک ماه و نیمه که داریم به این اقا میگیم خونتو بده رهن پول مارو بده ولی هی میگه امروز فردا..فردا امروز..

منم دارم ب زایمانم نزدیک میشم و هیچکسم اینجا ندارم بیاد پیشم.

بنظرتون چیکار کنم.چطوری شکایتش کنم کجا باید برم برای شکایت.چقد طول میکشه تا جواب بگیرم؟؟؟؟ دیگه واقعا دارم دیوونه میشم

...

سه بار ناد علی کبیر بخون

یازده بار ایاک نعبد و ایاک نستعین 

اینو هم بنویس با خودت داشته باش حقتو پس میدن

اللهم  إِنِّي أَسْأَلُكَ يَا لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ بِحَقِّ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ أَنْ تَرْحَمَنِي بِلَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ يَا لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ بِحَقِّ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ أَنْ تَرْضَى‏ عَنِّي‏ بِلَا إِلَهَ‏ إِلَّا أَنْتَ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ يَا لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ بِحَقِّ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ أَنْ تَغْفِرَ لِي بِلَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.