2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم سیاستم صفره

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
خیلی ناز کن همین همش هم گیر بده به شدهرت‌که منو دوست نداری و اینا

این از عزت نفس پایینه دومی

اگه امضامو میخونی واسه خوشبخت بودنم تا اخر عمر در کنار همسرم صلوات مهمونم کنین  
خیلی ناز کن همین همش هم گیر بده به شدهرت‌که منو دوست نداری و اینا

نه با کمال احترام مخالفم

بنظرم نباید نشون بدی که از نظر عاطفی وابستگی شدید داری

باید محبت کنی و دوسش داشته باشی اما حساسیت نشون ندی 

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
هیچوقت بد مادرشوهرت و غیره مستقیم به شوهرتون نگین

آخخخخ گفتی من هردفعه به شوهرم میگم مدام کارشونو توجیح میکنه به جای درک کردن من...تصمیم گرفتم دیگه نگم مگر درشرایط خاص

غر نزن

بی تفاوت باش

تو زندگی مشترکتم دست نیافتنی باش دم دستی نباش

تو کارا مردونه مث فوتبال دیدن و...  بازم ک طبق میلت نیس پایه باش

عزت نفس داشته باش

زورگو نباش

اگه امضامو میخونی واسه خوشبخت بودنم تا اخر عمر در کنار همسرم صلوات مهمونم کنین