2777
2789
اهان بالا گفتی درد شکمم داشتم واسه همین پرسیدم. اخه عفونت ادراری حتما سوزش داره چقدر عجیبه نداشتی شم ...

نه درد ناف داشتم قبل بارداری عفونت اداری نشون داد 

تو بارداری شدید شد یهو درد گرفت ولی سوزش نه زیاد که بگم آره زیاد بود که یادم بیاد، دیگه چون دردش شدید بود رفتم بیمارستان آزمایش گرفتن گفتن عفونت شدید اداری باکتری زیاد

دکتر سفکسیم و شیاف داد استفاده کردم رفتم آزمایش گفت رشدش متوقف شده

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان بالا گفتی درد شکمم داشتم واسه همین پرسیدم. اخه عفونت ادراری حتما سوزش داره چقدر عجیبه نداشتی شم ...

و همینطور تکرر ادرار

داشتم 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
منتظر ک نیستم یعنی هنوز اقدام نکردم  راستش ماه پیش رابطه محافظت نشده داشتم ی چند باری . ولی پر ...

سلام شما باردار بودین؟

منم همین طوری ام آخه

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
واس من تیر میکشه 

خب باردار هستید احتمال زیاد

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
عزیزم اونموقع نبودم ولی الان هستم 

اسی بهتر شدی؟ منم نافم درد میکنه دقیقا توی نافم نبض هم داری گاهی شدید و گاهی خفیف ولی همیشگیه

علتش چیه؟ باردار نیستم مطمئنم چندماهه اینطوریم

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

سلام الحمدلله بله

خداروهزار مرتبه شکر 

میشه بگی چطوری درمان شدی؟ بجز درد ناف علایم دیگم داشتی؟

درد ناف علتش چی بود؟

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

خداروهزار مرتبه شکر  میشه بگی چطوری درمان شدی؟ بجز درد ناف علایم دیگم داشتی؟ درد ناف علتش چی ...

اون زمان برای پریودم بوده فکر میکنم...

درست یادم نیست حقیقتا

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️