2777
2789
خب خودت میگی کم اومده ممکنه لک لانه گزینی بوده باشه  عزیزم‌تست بزن یا برو آزمایش  منم با ...

یک هفته تاخیر ک داشتم بی بی منفی شد . بعد از یک هفته هم پری سبک اومد . ممکنه واقعا باردار باشم؟؟ راستش مادر بزرگ من توی دوتا از بارداری هاش تا ماه سوم پری میشده . یعنی امکانش هست ارثی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وای یعنی ممکنه ؟؟؟؟😧😧😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک هفته تاخیر ک داشتم بی بی منفی شد . بعد از یک هفته هم پری سبک اومد . ممکنه واقعا باردار باشم؟؟ راس ...

خب برو یه بیبی چک بزن امتحان کن 

علایم فرق می‌کنه 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
علائم دیگه ای نداره ک بفهمم عفونت ادراره؟؟؟

بستگی به شدتش داره مال من اونجوری میشد 

نافم تیر می‌کشید شدید که شد درد شکم و پهلو داشتم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
ایشالا ک خیره  حالا فردا تست میزنم اگر منفی شد ک احتمال زیاد بشه یعنی عفونته دیگه

انشاالله گلم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
منفی شد خداروشکر دردم هم خیلی کم شده داره قطع میشه  ممنون از پاسخگویی همگی❤️🙏🏻

خداروشکر عزیزم

عزیزم تو دردای شکمت چطوری بود؟

سلام

من درد شکم نداشتم فقط نافم تیر می‌کشید 

بعدش که باردار شدم درد پهلو داشتم فقط میخوابیدم خوب میشدم ولی نمیتونستم تکون بخورم وقتی هم بلند میشدم نمیتونستم قدم رو صاف کنم