2777
2789

سلام بچه ها من عاشق یک پسر شدم دانشجوی پزشکی هست و خیلی خجالتی و مظلوم

با هم فامیلیم و هرز گاهی رفت و امد داریم . اگر بخوام از کاراش بگم ,همه کتاب درسی هاشو بهم داده به بهونه دادن جزوه میاد منو میبینه وقتی نگاش میکنم دلم میریزه و هرزگاهی که چشم تو چشم میشیم هر دو سرمون رو سریع پایین میندازیم  . زیر چشمی بهم نگاه میکنه ولی هیچوقت به صورت خیلی مستقیم علاقشو نشون نداده 

بعضی وقتا به خودم میگم اون دکتر چرا باید عاشق تو بشه اما واقعا قبل اینکه پزشکی قبول بشه هم دوسش داشتم و میخواستمش

بنظرتون پسرای خجالتی وقتی خوششون بیاد چطور رفتار میکنن؟و این رفتارای این از سر علاقه بنظرتون؟

تو که از همین الان خودت رو خانومش محسوب کردی( شوخی ناراحت نشیا)

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو که از همین الان خودت رو خانومش محسوب کردی( شوخی ناراحت نشیا)

عزیزم من رلم26 سالش دانشجوی پزشکی چند بار خواستگاریم اومده اما من دلم پیش اینه و دل به شک هستم . برای همون همه جا اسمم اینه به خواست رلم