2777
2789

مایه محصولی داریم که مشتریمون کشاورز ها هستن بنظرتون کجا میتونیم محصول رو معرفی کنیم؟ انجمنی، کانالی، راه ارتباطی دارن؟ کشاورزی میشناسید که بتونیم بهشون کارمون رو ارائه بدیم که حداقل اشکالات کار دربیاد و یه بازخوردی بگیریم؟

شرکتمون تازه و نوپا هست اگه بتونید کمکی بکنید ممنون میشیم.

خب نمیگی چیه محصولتون؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جهاد، تعاونی ها هم میتونی ببری 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
ما کشاورزیم  محصولاتتون چیه

محصول ما در حیطه کشاورزی هوشمند هست. ما در حال توسعه امانه ای هستیم  که کشاورز میتونه به صورت یکپارچه به اطلاعات مختلف دسترسی پیدا کنه. یکجورایی میشه گفت نقش مشاور رو در کنار کشاورز بازی میکنه. بعضی از این اطلاعاتی که ما در اختیار کشاورز میگذاریم، رایج و متداول هست. مثل پارامترهای هواشناسی و پیشبینی اون ها تا پنج روز. اما قسمت اصلی کار، اطلاعاتی هست که در قالب نقشه های شاخص گیاهی در اختیار کشاورز قرار میگیرند. این نقشه ها با پردازش تصویر تولید شدند و میتونن به کشاورز کمک قابل توجهی بکنند.

ما هم کشاورز هستیم و کل فامیلمون هم اکثرا کشاورزن

محصول ما در حیطه کشاورزی هوشمند هست. ما در حال توسعه امانه ای هستیم  که کشاورز میتونه به صورت یکپارچه به اطلاعات مختلف دسترسی پیدا کنه. یکجورایی میشه گفت نقش مشاور رو در کنار کشاورز بازی میکنه. بعضی از این اطلاعاتی که ما در اختیار کشاورز میگذاریم، رایج و متداول هست. مثل پارامترهای هواشناسی و پیشبینی اون ها تا پنج روز. اما قسمت اصلی کار، اطلاعاتی هست که در قالب نقشه های شاخص گیاهی در اختیار کشاورز قرار میگیرند. این نقشه ها با پردازش تصویر تولید شدند و میتونن به کشاورز کمک قابل توجهی بکنند.

بله بفرمایبد، من حداقل با 200 کشاورز در ارتباطم و خودم هم کشاورزی، باغداری و گلخونه دارم. 

بله بفرمایبد، من حداقل با 200 کشاورز در ارتباطم و خودم هم کشاورزی، باغداری و گلخونه دارم. 

اگه کشاورز ها کانال تلگرامی یا گروهی دارن که ما بتونیم ارتباط بگیریم باهاشون آیدی کانال رو بهمون بدید ممنون میشیم.

خب نمیگی چیه محصولتون؟

اگه کشاورز ها کانال تلگرامی یا گروهی دارن که ما بتونیم ارتباط بگیریم باهاشون آیدی کانال رو بهمون بدی ...

چشم من حتما این کارو انجام میدم واستون. ولی به عنوان یه کشاورز و توضیح مختصری که دادید به شمامیگم 99 درصد کشاورزا فقط از اطلاعات و مواد یا هرچیزی که باعث افزایش بهره وری محصولشون بشه استقبال میکنن و دوست دارن در کمترین زمان ممکن این افزایش در بهره وری رو ببینن. میشه یکم بیشتر توضیح بدید. 

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.