خب سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. بزارید ازینجا شروع کنم که...من اسمم هیواست و ۱۶ سالمه.خب من و مامانم داریم ی زندگی جدید رو شروع میکنیم ینی مامانم و من داریم عضو ی خانواده جدید میشیم😊 و اینکه ی خواهر کوچولو جدید قراره آشنا بشم خیلی ذوق دارم برای دیدنش ۵/۶ سالشه وقتی فکر میکنم بهش خواب رو ازم میگیره شبا از هیجانی😅😂.خب من الان مشکلم اینه که....واییی خجالت میکشم بگم من یه دوست کره ای دارم که یه پسره خیلی به نظرم مودبه و مهربون از منم بزرگ تره البته از عکس پروفش و طرز صحبتش فهمیدم و اینکه میترسم تو خانواده ای که قراره اضافه بشم میترسم این همین دلیلی که من با اون آشنا شدمو و دوستیم(اسمش هم هوآن هست☺) به منم چند بار گفت دارلینگ 😂😳ی چیز دیگم میگفت یادم نیست. خب بگذریم دیروزم که باهاش چت میکردم (ما باهم تو یه سایت آشنا شدیم که البته دوستیابی ام نبوده و نیست)بهش گفتم که خانوادم نمیدونن تو و من باهم دوستیم اونم گفت خب باهاشون حرف میزنیم😑 ینی ازون موقه همش پوکرم بهشم گفتم من شوخی نمیکنم اونم معذرت خواهی کرد. خب این قضیه منو هوان.از ی طرفم وقتی عکسم رو دید که گذاشته بودم تو فعالیت هام گفت کیوتی بد ازون موقه دیگه باهم آشنا شدیم خب اینکه من با هوان دوستم آبروی خانواده رو میبره؟؟؟ینی منی که به مامانم نمیگم ی دوست کره ای دارم و...کار اشتباهی میکنم؟ اخه یبار حدود دو/سه سال پیش اینستامو کار داشت صبح روز بدش که باهم صحبت کردیم بهم گفت دختر خوبی باشیا ینی مثلا به طور غیر مستقیم انگار بهم گفته بود مامانم،منم حذفش کردم 😬😑میدونم خیلی حرف زدم ببخشید🙏🤝