2777
2789
عنوان

دیده نشدن جنین در سونو هفته پنجم

| مشاهده متن کامل بحث + 4879 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه آخه خیلی نگرانم 

سلام عزیزم نگران نباش تایپک های منم بخون منم تا هفت هفتگی ساک بارداریم خالی بود جنین تشکیل نشد اما هفته هشتم رفتم قلبش میزد 😍الانم یک ماه دیگه زایمانم هس

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
اخه کدوم دکتری ابتدای هفته ۵ سونو مینویسه؟! به نظرم دکترتو عوض کن، هفته ۸ باید بری که احتمال زیاد ق ...

خیلیا مینویسن من سرجفت بارداریام چون دلدرد و لکه بینی داشتم جواب ازمایشمو که گرفتم و رفتم دکتر همون روز منو فرستاد سونو . یکی ۵هفته بودم که ساکو دید یکی هم گفت کوچیکه ۳یا۴هفتشه ولی ساکش هست .

بستگی به دکتر و سونویی که میری داره

از خود درمانگاه تو خونه بلند بلند گریه کردم خیلی ترسیده بودم 

منم چقد گریه میکردم ولی دکتر بهم گفت به بخور  تا میتونستم به خوردم بعد رفتم سنو دیده شد جنین دیر تشکیل شده بود

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤

عزیزم صبر کن پایان هشت هفته برو سونو

من بارداری دومم ده هفته رفتم با خیال راحت 

چرا انقد به خودت استرس میدی صبر کن دکترم نرو پایان هشت برو سونو بعد پیش دکتر 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
خیلیا مینویسن من سرجفت بارداریام چون دلدرد و لکه بینی داشتم جواب ازمایشمو که گرفتم و رفتم دکتر همون ...

دکتری که من پیشش میرم گفت اگه خودت دوست داری میتونی بری سونو ولی من توصیه میکنم تا هفته ۸ نری، چون میگن هنوز قلب نداره، هنوز دیده نشده، تا ۳ هفته بعدش هم استرس بیخود میکشی هم دوباره باید هزینه سونو بدی. استارتر هم یه نمونه ش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

وا معلومه که چیزی دیده نمیشه اول از هرکاری دکترتو عوض کن بنظر من که اول هفته ۵ سونو نوشته الکی ،من چون خونریزی داشتم و بنام هم مثبت بود و سابقه ی سقط هم داشتم تو هفته ی ۵ باردارم سونو واژینال دادم که بازم جنین معلوم نبود اما تو هفته ی ۸ که رفتم سالم و سلامت بود

دکتری که من پیشش میرم گفت اگه خودت دوست داری میتونی بری سونو ولی من توصیه میکنم تا هفته ۸ نری، چون م ...

شما مشکلی نداشتی ولی من چون هم دلدرد هم لکه بینی داشتم زود فرستاد که یه وقت خارج رحمی نباشه .... اسی هم میگه دلدرد داره به خاطر همین فرستادتش

وگرنه اولین سونو همون ۷یا۸ هفتگیه