2777
2789
عنوان

ارشد چی بخونم بنظرتون؟

445 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها خوبید؟؟ 

من لیسانسمو مهندسی خوندم ولب خب چون کار خوب براش نبود و استخدامی هم نداره و هم چنین علاقه هم نداشتم میخوام ارشد یه رشته دیگه بخونم 

میخوام یه چیزی باشه ک بتونم امتحان استخدامی بدم 

بنظرتون چه رشته ای خوبه؟

خودم بین اموزش ابتدایی و روانشناسی و مدیریت دولتی یا مدیریت مالی و حسابداری موندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همهههه به اميد اينكه معلم كمه و ازمون استخدامي هست ميرن روانشناسي و اموزش ابتدايي😶

به نظرم اين دوتا كاملا اشباع هست ديگه!!

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
الان همهههه به اميد اينكه معلم كمه و ازمون استخدامي هست ميرن روانشناسي و اموزش ابتدايي😶 به نظرم اي ...

آموزش ابتدایی شرط سنی نداره ؟

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
منم مثه شما آموزش ابتدایی مگه میشه شرط سنی و اینا نداره؟

شما ارشد اموزش ابتدایی میخونید؟ 

نه من سنم ۲۸ هست ایشالا تا ۳۰ تمومه از اون طرفم چون فوق هست و متاهلم فکر کنم تا ۳۶ اینا وقت داره

شما ارشد اموزش ابتدایی میخونید؟  نه من سنم ۲۸ هست ایشالا تا ۳۰ تمومه از اون طرفم چون فوق هست و ...

ن عزیزم من لیسانس دارم و میخوام ارشد غیر مرتبط بگیرم و دقیقا همین رشته ها مد نظرم بود ولی فک میکردم آموزس ابتدایی شرط سنی داره

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
الان همهههه به اميد اينكه معلم كمه و ازمون استخدامي هست ميرن روانشناسي و اموزش ابتدايي😶 به نظرم اي ...

اشباع ک همه رشته ها اشباعه بنظرم ولی خب حداقل فرصت کار هست

حسابداری هم خوبه بنظرم اگه نشد استخدام شد میشه تو شرکتا رفت

از نظر من رشته های مدیریت خیلی کارا نیستن تو ایران. مثلا اینجوری نیست که بگی خب من مدیریت دولتی خوندم برم تو بخش دولتی مدیر شم. حسابداری هم برای کسی که لیسانسش حسابداری نبوده اصلا به درد نمیخوره از نظر اشتغال. چون هرچیزی که توی کار پیاده میشه از ماهیت حساب تا پایان عملیات سال مالی، چیزاییه که تو دوره لیسانس یاد گرفتی و ارشد فقط حالت تئوری و بحث در مورد استانداردهای حسابداری ایران و امریکاست. برای استخدامی هم معمولا ایسانس حسابداری مدنظره، یعنی اگر ارشد هم بخوان میگن کارشناسی حسابداری و بالاتر

راجع به اموزش ابتدایی هم هیچ اطلاعاتی ندارم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ن عزیزم من لیسانس دارم و میخوام ارشد غیر مرتبط بگیرم و دقیقا همین رشته ها مد نظرم بود ولی فک میکردم ...

نه فکر نمیکنم تو دانشگاه شرط سنی داشته باشه برا استخدامیا شرط سنی هست

از نظر من رشته های مدیریت خیلی کارا نیستن تو ایران. مثلا اینجوری نیست که بگی خب من مدیریت دولتی خوند ...

واقعا ؟؟ کارا نبودن درسته کاری به مدیر شدنم ندارم

من برای امتحانای استخدامی میگم الان هرچی امتحان استخدامی میذارن من می بینم چه بانک ها چه دستگاه های اجرایی همه یکی از رشته هایی ک میگیرن شاخه های مدیریته

شما رشته تون حسابداری بوده؟؟ واقعا ارشدش بدردم نمیخوره حتی اگه دوره های اضافه ترشو تو اموزشگاه های ازاد برم باز فایده نداره

واقعا ؟؟ کارا نبودن درسته کاری به مدیر شدنم ندارم من برای امتحانای استخدامی میگم الان هرچی امتحان ا ...

بله من از هنرستان تا ارشد حسابداری بودم. ۹ سال هم کار کردم. تو همه جاهایی هم که بودم شرط اولیه داشتن لیسانس حسابداری بوده. معمولا اگر همکاری بوده که حسابداری نخونده بوده واقعا اذیت شدیم و عملا کار ما رو هم مختل کرده. حتی یکبار من مجبور شدم کاری که دوماه انجام داده بود رو کلا از سیستم پاک کنم، خودم از اول شروع کنم. دوره های اضافه تر شاید از شما یه اوپراتور سیستم دربیاره که بتونی یه سری کارای روزمره و روتین رو انجام بدی ولی حسابداری که صفر تا صد کار رو میشناسه و قدرت تحلیل داره و میتونه خیلی جاها جوابگو باشه نمیشی.

به ارشد میگن تحصیلات تکمیلی، یعنی شما یه اطلاعاتی پایه ای و کامل داری، حالا میخوای همونا رو تو سطح بالاتر عمیق تر کنی. وقتی اطلاعات پایه ت نباشه، مراحل بعدیش به کارت نمیاد. مثل اینه که شما به کسی که مدرسه نرفته راجع به انتگرال باهاش حرف بزنی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "