2777
2789

سلام

نامزدم جلوبندی سازی داره

ولی سردر میاره از تعمیرات وسایل خونه و...

هرکی هر کاری داره به ایشون میگه

مثلا صبح زود میره میگه خالم زنگ زده گفته مثلا کولر خرابه و....

هرچی هم میگم بهش که از این کاراش خوشم نمیاد میگه گناه دارن بهم میگن روم نمیشه پسشون بزنم

دیگه خسته شدم از دست این کاراش

چیکار کنم؟

راهنماییم کنید لطفا

بگووب زندگیت برس بل

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدته یا دوست پسر؟! 

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟

ی فامیل نزدیک داشته باشی خودت

بتونه همچین کارایی انجام بده و ازش کمک بخوای

اما هر دفعه بگه ن نمیام نمیتونم

چ فکری میکنی؟

اشکالش کجاس دقیقا؟

برادر من تکنسین اتاق عمله پیش میاد چار پنج صب میره سرم وصل میکنه برا فامیل مریض میشن

حالا ایشون دو تا کار بلدن!

شاید شما حساسی

یا شاید برا من مهم نباشه این چیزا...

نظر.شخصیمه#  

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

تا همین چند سال پیش مردم میتونستن به همدیگه مالی کمک کنن و حس انسان دوستانشونو نشون بدن 

همسر شما با حرفه ای که بلده داره به بقیه کمک میکنه 

ممکنه ازش قدردانی نکنن و این شکارو اذیت کنه 

شایدم اینکه تنهاتون میزاره تا به بقیه کمک کنه 

دوتاش رو درک کردم 

اما عزیزم باهاش دعوا نکن که ازت پنهان کنه 

اگرکه حس میکنی زیاده روی میکنه و به کمک ادمایی میره که براش ارزش قائل نمیشن به مرور و غیر مستقیم اشاره کن بهشون کم کم میفهمه و این حالتشو کم میکنه

روی همسرت هم کار کن مهارت نه گفتن رو یاد بگیره 

تا همین چند سال پیش مردم میتونستن به همدیگه مالی کمک کنن و حس انسان دوستانشونو نشون بدن  همسر ...

درسته عزیزم حرفات

ولی همیشه میگه میخوام برم کمک کی و ازم پنهون نمیکنه

ولی اخه زیاده

روزی 3 4 بار

ارزشی هم براش قائل نیستن حتی خودش میگه زیاد بهم احترام نمیزارن

ولی بزرگترن احترامشون واجبه

اخه چقد؟؟

درسته عزیزم حرفات ولی همیشه میگه میخوام برم کمک کی و ازم پنهون نمیکنه ولی اخه زیاده روزی 3 4 بار ...

ببین همسرت فقط باید مهارت نه گفتن رو یاد بگیره 

میدونم میخوای براش ارزش قائل شن اما کارشون که راه افتاد پشت سرشونم نگاه نمیکنن 

کمک همسرت کن که متوجه بشه که بدونه اینکه بی احترامی کنه هم میتونه نه بگه