2777
2789
غصه چیو میخوری؟خیلی لذت بخشه عشقت بشه شوهرت.اما خب اون حس خجالتو و شرمی که بین زنو شوهرای سنتی هس بی ...

من الان یک هفته دیگه میشه یکساله باهمیم همش استرس دارم نکنه از سمت اون بعد از ازدواج همه چی عادی باشه مثل دوران دوستی برای من که هروز انگار بار اوله عاشقش میشم🥲 مثل تب تاب کسایی که تازه عقد میکنن هروز بیرونن یا چیزای دیگه 

درمانگر ذهن و روح😌💜
این به خودت بستگی داره ک همه چیز برات عادی بشه یا نه،فقط ب خودت و شخصیت خودت بستگی داره،نمیشه ی نسخه ...

منم اینجوریم از سمت آقا منظورمه 🥲

درمانگر ذهن و روح😌💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا اولیشم سه ماه ینی عاشق هم بودیم ولی هیچکدوم پاپیش نمیزاشتیم تا اینکه یه روز تو یه باغی بودیم ا ...

چقدر قشنگ انشالله بهم برسین😍

درمانگر ذهن و روح😌💜
منم اینجوریم از سمت آقا منظورمه 🥲

بازم این هنر توئه ک نذاری عادی بشه رابطتون،مردا اغلب یجور رفتار میکنن،و سعی کن اگر آدم عاطفی و احساسی هستی و ابراز احساسات برات مهمه مردی رو انتخاب کنی ک اونم اهل ابراز احساسات باشه،چون معمولا مردها بعد از ازدواج عوض نمیشن

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
بازم این هنر توئه ک نذاری عادی بشه رابطتون،مردا اغلب یجور رفتار میکنن،و سعی کن اگر آدم عاطفی و احساس ...

اهلشه بشدت هروز احساسش قشنگ تر و جدیدتره 

من حس و حالش منظورمه آخه اینایی که تازه عقد میکننا دیدی هروز میرن بیرون اینطرف اونطرف ما دوران دوستی اینجوری هستیم الان یکساله ینی بعد از عقد عادی نمیشه استرس که نمیشه گفت ولی خب فکرم درگیرشه

درمانگر ذهن و روح😌💜
اهلشه بشدت هروز احساسش قشنگ تر و جدیدتره  من حس و حالش منظورمه آخه اینایی که تازه عقد میکننا د ...

خب عزیزم این کااااملا طبیعیه ک بعد از عقد یا ازدواج این مسائل کمتر بشه،کمتر شدنش وحشتناک  و غیرطبیعی نیس،فقط نزار هیچوقت ب صفر برسه،خودتم پیشنهاد بده برای تفریح و ...

ولی مطمئن باش از اون حس و حال اولیه ی کوچولو شعله کمتر میشه،ک این بخاطر به امنیت رسیدن رابطه است و کااااملا طبیعیه.

الکی حساس نباش،اجازه بده رابطه مسیر طبیعی رشد و کامل شدنش رو طی کنه،زیادی حساس بودن ب رابطه لطمه میزنه

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
خب عزیزم این کااااملا طبیعیه ک بعد از عقد یا ازدواج این مسائل کمتر بشه،کمتر شدنش وحشتناک  و غیر ...

چقدر قشنگ گفتی ... 

مرسی از اینکه باهام حرف زدی🥺💋

درمانگر ذهن و روح😌💜