سلام من میخام فردا برم ولی نمیدونم چرا خیلی میترسم از درد و عوارضش چند ساله میخام برم اما دل ندارم شوهرم هم راضی نیست میگه نکن این کارو البته من کلا هر لب نیم سی سی میزنم چئون لبام خیلی باریکه اما پوستم زیاد سفیده و میترسم لک شه جاش یا لبام مشکلی شه تروخدا بیاین از تجربیاتتون بگید
خدايا اين عزّت است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
لب پایینم عین لبای خودته،اما بالا یه مقدار پهنتره،دکتر گفت یک سی سی بزنی طبیعی و خوشگل میشه