2777
2789
عنوان

🙀👀الان به چی فکر میکنی؟(: 🙋

331 بازدید | 44 پست

من کنکوررررر حدود یه ساعت دیگه میرم 🥲🥲

و کنکور جمعه 

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

وای. کنکورررررر.......همه رشته ها دوره. دور سرم میچرخه

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امتحان🥴

ان شاءالله موفق بشی قشنگم 🤍🌱

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

من به اون زنه شورت روغنی که لقبشو خودم روش گذاشتم😌🤌🏻

∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆

ی شخصی ک چند روز دیگه کنکور داره 

کنجکاوم ببینم امادست یا نه 

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
وای. کنکورررررر.......همه رشته ها دوره. دور سرم میچرخه

منم 🥲🥲🥲🥺

من به اون زنه شورت روغنی که لقبشو خودم روش گذاشتم😌🤌🏻

🤣🤣🤣

من به خواهرم توام ایشالا قبول میشی♥️

مرسی خوشگلم 🥺🤍