خدایی مرد های قدیم اگه هرچی نداشتن خیلی ادم تر از مرد های الان بودن.نه وابسته بودن به خونواده هاشون نه لوس و نونور بودن.انقد به فکر زنو بچه بودن اما مرد های الان بچه ننه،لوس مامانشون،تنبل و بی خاصیت،بد اخلاق،دست بزن دارن تازه از بسم که خوبن ،بی شخصت ،احترام گذاشتن زیر پا دوریال نمیرزن نمیدونم چرا خداروشکر همشونم مثل همن✋😑
من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مردهای. قدیم. دهه. ۵۰تا ۶۰. فقط. اگه خرافه تو ذهنشون نمیکردم. بهترین. مردهای. روی زمین بودند
میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط به کسی بگویم که فردا آخرین روز زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱