2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم حس میکنم دستی دستی دارم زندگیمو خراب میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 28 پست
خوب برو دکتر تا دیر نشده منظورم پزشک اعصابه به خاطر خودت و اطرافیانت .... دو روز دنیا چیه که آدم هی ...

انقدر داد و هوار میکنم و فحش میدم خودم خسته میشم نیاز دارم از محیط و ادما دور بشم نمی‌دونم چکار کنم

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم برم نمیدونم اصلا حس میکنم برچسب دیونگی بهم میخوره

اولا که نذار کسی بفهمه بذار بین خودت و شوهرت باشه

حتی اگه شوهرتم آدمی نیست ک بشه بهش اعتماد کرد بهش نگو و خودت تنها برو

برچسب و حرف بقیه رو ول کن

آدمی میشناسم که ده ساله توی همین حال مونده

زندگیش جهنم شده

فقط به خاطر اینکه بهش برچسب دیونگی نزنن نرفته پیش روان پزشک

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
زندگیم داره خراب میشه

خب هر کی جای شما بود بعد دو تا سقط اعصابش بهم میریخت 

حالا به خاطر خودت  اول برای اینکه خودت آرامش پیدا کنی برو دکتر 

اصلا هم نگران نباش خودت رو بخاطر داد و بی دادی که میکنی مدام سرزنش نکن و یه حقی به خودت بده اینجوری بنظرم حست بهتر میشه 

اما حتما حتکا دکتر برو که بیشتر کمکت کن  

اولا که نذار کسی بفهمه بذار بین خودت و شوهرت باشه حتی اگه شوهرتم آدمی نیست ک بشه بهش اعتماد کرد بهش ...

خب اون باید پول بده چجور نفهمه من اینجوری نبودم ولی الان واقعا بخوری شدم برای خودم غریبه ام حالم بده دوس دارم برم و دور باشم نمی‌دونم چکار کنم سردرگمم

انقدر داد و هوار میکنم و فحش میدم خودم خسته میشم نیاز دارم از محیط و ادما دور بشم نمی‌دونم چکار کنم

مشاور رو بی خیال پولت هدر میره یه جلسه دو جلسه هم نیست ..... بهترین کار اینه بری پیش دکتر اعصاب خودتو عذاب میدی 

به خاطر آرامش خودت میگم

خب هر کی جای شما بود بعد دو تا سقط اعصابش بهم میریخت  حالا به خاطر خودت  اول برای اینکه خ ...

هیچکس درکم نمیکنه حتی خودمم خودم و درک نمیکنم بخدا هم جسمی هم روحی خسته ام نمی‌دونم شایدم نباید باشم ولی نمیتونم پاشم انگاری بدجوری خوردم زمین

مشاور رو بی خیال پولت هدر میره یه جلسه دو جلسه هم نیست ..... بهترین کار اینه بری پیش دکتر اعصاب خودت ...

برم دکتر اعصاب که یه مشت قرص اعصاب بده چاق بشم و این مرده ها بیوفتم گوشه خونه بخوابم اصلا نمیخوام اینجور قرص و دوا درمونو

هیچکس درکم نمیکنه حتی خودمم خودم و درک نمیکنم بخدا هم جسمی هم روحی خسته ام نمی‌دونم شایدم نباید باشم ...

عزیز دلم با خودت مهربون باش انقدر سخت نگیر به خودت  الان تو نیاز داری آرامش پیدا کنی روح و جسمت استراحت کن 

مردها که این شرایط چون تجربه نمیکنن قابل درک براشون نیست 

خودت به خودت کمک کن 

بنظرم حتما یه مسافرتی یا چیزی که تو رو از حال و هوا ت عوض کن برو

برم دکتر اعصاب که یه مشت قرص اعصاب بده چاق بشم و این مرده ها بیوفتم گوشه خونه بخوابم اصلا نمیخوام ای ...

هر جور راحتی 

خدا کمک همه مون کنه 

چی بگم بهت گلم؟

سر خودتو گرم کن با کتاب و استخر و فیلمو و هر چی که دوست داری  

عزیز دلم با خودت مهربون باش انقدر سخت نگیر به خودت  الان تو نیاز داری آرامش پیدا کنی روح و جسمت ...

آره مردا چون اینا رو تجربه نمیکنن نمیتونن بفهمن واقعا مسافرتم رفتم فایده ندارن تو مسافرت حوصله ام از سر و صدا و همه چی سر می‌ره دلم میخواد بیام خونه دوس دارم تنها باشم