نمیدونم چرا یه ماه چهل روزی هست فوق العاده بد دهن و بی اعصاب و جیغ و دادی شدم به شوهرم بی محلی میکنم بی مهری میکنم یه سره سر هرچیزی دعوا راه میندازم فحش میدم انگار دست من نیست اصلا فکر میکنم دارن دستی دستی احتراما رو از بین میبرم شوهرم ازم سرد میشه چرا اینجوری شدم بخدا میخوام نباشم ولی اصلا نمیدونم چمه عصبیم فقط میدونم بعد سقط دومم اینجوری شدم
خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سپاسگذاری کن بابت آرامش گذشته و آرامشی ک ب دست میتری
یه معمار کوچولو 👷🏻♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبتهای قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
انقدر بی حوصله و کسلم به زور یه طرف میشورم نمیدونم چرا اینجور شدم
عزیزم
کلی حال خوب و ارامش برات ارزو میکنم 😍💚
یه معمار کوچولو 👷🏻♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبتهای قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱