الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره رو سبد یا توری چیزی بذار که زیرالبالوها هم هوا بخوره بذار جلو افتاب دو سه روزه خشکه..روز دومم خواستی روشون نمک بریز.خودمم شستمشون بعد گذاشتم خشک شد
عیبی نداره تجربه شد من ک میگم چیزیش نمیشه هر روز ازش بخورید هروقت دیدی پلاسیده شد ازش فریزکن برا چای یا آلبالو پلو میتونی کارای زیادی باهاش بکنی
من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤
عزیزم چایشوچطوری درست می کنی؟ بایدآلبالوخشک باشه یا تازه هم میشه؟
من تازه استفاده میکنم
یه مشت آلبالو میشورم میندازم تو قوری یا کتری بعد ۴.۵لیوان آب میریزم روش و میذارم یه ۱۰ دقیقه بجوشه رو حرارت متوسط قبل خاموش کردنشم ۴.۵قاشق شکر میریزم خیلی ملس و خووووووشرنگ میشه
من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤