2777
2789
عنوان

بارداري ٢ قلويي با يه جفت مشترك

714 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

من ميكرو كردم و ٢ قلو باردارم

راستش وقتي دكتر بهم گفت همسان هستن و جفت مشترك دارن، به شدت نگران شدم

دكترم گفت بارداريت پرخطره، چون ممكنه خطر خون رساني به يكي از قل ها باشه

به يه قل خون كمتر برسه

خوشبختانه فقط شانس اوردم كيسه هاشون جدا از هم هستن، خواستم بپرسم كسي بوده شرايطش مثل من باشه و به سلامتي سپري كرده باشه؟

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
گر نگهدار من انست که میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

برام دعا كن عزيزم

بخدا شبها از شدت نگراني خواب درست حسابي ندارم😔😔😔😔😔😔😔😔😔

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام دعا كن عزيزم بخدا شبها از شدت نگراني خواب درست حسابي ندارم😔😔😔😔😔😔😔😔😔

منم  همش قرار بود زایمان زودرس کنم    ولی شدم چهل هفته  اونم با سزارین ن طبیعی

خدایا شکرت. 
منم  همش قرار بود زایمان زودرس کنم    ولی شدم چهل هفته  اونم با سزارین ن طبیعی

خوش به حالت گلم

من تنها مشكلم خونرساني نيست

زايمان زودرس هم هست

اميدوارم خدا خودش بهم رحم كنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻😰

عزیزم اون خدایی که هواتو داشته و دوتا فرشته قسمت کرده خودشم نگهدارشونه.برای خدا با این عظمت چه فرقی داره مواظب ی جفت و ی جنین باشه یا مواظب .....فقط اکیدا بخدا باشه روزی۱۱۰یا حفیظ بگو 

استرس نداشته باش خودش سمه برات

خوش به حالت گلم من تنها مشكلم خونرساني نيست زايمان زودرس هم هست اميدوارم خدا خودش بهم رحم كنه🙏🏻 ...

منم سرکلاژ کردم امپول پرلتون زدم   نه ماه هم خوابیدم   همه  مشکل زیاد دارن   خودت اذیت نکن اصلا

خدایا شکرت. 
عزیزم اون خدایی که هواتو داشته و دوتا فرشته قسمت کرده خودشم نگهدارشونه.برای خدا با این عظمت چه فرقی ...

ممنون عزيزم

انشالله از همين فردا شروع ميكنم و اين ذكرو ميگم

💝💝💝

منم سرکلاژ کردم امپول پرلتون زدم   نه ماه هم خوابیدم   همه  مشکل زیاد دارن  &nbs ...

منم دقيقا مثل شما

هم سركلاژ كردم

هم دارم امپول پورلوتون ميزنم

ديگه اخرسر دكترم گفت از نظرِ پزشكي و علمي

كاري نمونده كه برات انجام نداده باشم

ديگه برو استراحت كن و فقط به خدا توكل كن🙏🏻

منم سرکلاژ کردم امپول پرلتون زدم   نه ماه هم خوابیدم   همه  مشکل زیاد دارن  &nbs ...

طول سرويكس شماهم پايين بود كه سركلاژ كردي؟

تو چند هفته انجام دادين؟

چند بود؟

طول سرويكس شماهم پايين بود كه سركلاژ كردي؟ تو چند هفته انجام دادين؟ چند بود؟

من رحمم  دوشاخه  حتما باید سرکلاژ میکردم  چون بارداری از دست میرفت      بعد ان تی سرکلاژ میکنن۰ که مطمئن باشن بچه مشکل نداشته باشه   

امپول بتامتازون هم بزن  واسه کمو زیاد    

منم خیلی رعایت کردم   خیلی   

خدایا شکرت. 
من رحمم  دوشاخه  حتما باید سرکلاژ میکردم  چون بارداری از دست میرفت     &nbs ...

هفته ايي يكبار آمپول پورلوتون ميزنم

شياف پروژسترون ٤٠٠ روزي ٢ تا