2777
2789
عنوان

جوونیمو توی گناهان سر کردم 😭

416 بازدید | 15 پست

یاحسین 

جوونی مو توی گناها سر کردم؛ چقده صبر کردی شاید دوباره برگردم ♩♬♫
تو خوشیام اصلا به تو حواسم نیست؛ یه روزی میفهمم جز تو رفیقی واسم نیست
از من ناامید نشیا سنگ رو یخم نکنی! من شاید به درد بخورم سهم دوزخم نکنی ♩♬♫
شرمندم خودم میدونم اونی که میخوای نشدم؛ هر دفعه یه جوری زدم زیر وعده های خودم
بازم دستمو بگیر با لطف همیشگی؛ محتاج نگاهتم اصلا هر چی تو بگی ♩♬♫ 

😭😭😭😭😭😢😢

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡

قشنگ بود

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاااا آبجیا خوشگلاااا این پیام همگانی پخش بشه بانیی به خاطرروز اخرجشنواره تو گردونه جایزه روغن ...

@نی_نی_یار_شب  

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

@نی_نی_یار_شب    

زخمی مون کرد🤕🤕

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
زخمی مون کرد🤕🤕

گزارش بزنین

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

گلم نی نی یار به من گفت واسه اینجور پستها  گزارش بزنید   تگ نکنید🌹

با گزارش میان؟

سرچ کن داستانش رو خدا واقعا میبخشه 🌺❤

اهان جالبه 

دقیقا خدا الرحم الراحمین مهربونتر از پدر و مادر که وقتی بچه هاشون خطایی میکنن میبخشنش

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
اهان جالبه  دقیقا خدا الرحم الراحمین مهربونتر از پدر و مادر که وقتی بچه هاشون خطایی میکنن میبخ ...

مهربونی خدا از عقل انسان فراتره شاد باشید❤❤❤🌺🌺

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤