2777
2789

امشب آرزو میکنم سال دیگ این موقع حسابی کارم رو گسترش داده باشم،طلاقم تموم شده باشه،خونه مستقل گرفته باشم و درصدد گرفتن سرپرستی ی فرشته کوچولو از بهزیستی باشم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم واسه ارزو اخرت😍😍😍😍

آرزومه دعا کن راحت ب دستش بیارم فرشته قشنگم رو منم طعم مادری رو بچشم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
انشالله آرزوی همیگی براورده بشه منم آرزو میکنم کارم بگیره و سال بعد سرمایه خوبی داشته باشم

انشاالله

آرزو میکنم مادرم خوب بشه و پدرم سالم و سلامت باشه

قبل از پدر و مادرم بمیرم و داغشون رو نبینم.... کاشکی بمیرم

و اگر زنده بودم :

سال دیگه پرستاری قبول بشم

و عشقم برگرده و دوباره مثل قبل بشه

ماشین بگیرم و تو حسابم کلی پول باشه

آرزو میکنم مادرم خوب بشه و پدرم سالم و سلامت باشه قبل از پدر و مادرم بمیرم و داغشون رو نبینم.... ...

انشاالله عزیزم

من آرزو میکنم دانشجو پرستاری شده باشم...🥺

ب امید خدا عزیزم