خانمها اولا نیاید بریزید سرم دوما تو رو خدا اینقدر تبعیض نژادی نداشته باشید پسرم یه دوست افغان داشته که چند روزه خودکشی کرده و پسرم حالش بده از دبیرستان با هم همکلاس بودن خودمم خیلی ناراحتم پسر خوبی بود بی آزار خانواده اش آدمهای درست و ساده ای بودن اینقدر تو ایران تحقیر و سرکوفت بهشون میزدن که این پسر ۲۰ ساله خودکشی کرد تو یه مغازه کامپیوتری کار میکرد دو شیفت ۲ تومن بهش میداد بی وجدان بعضی از صاحب کارا خیلی بی مروت و خدانشناسن خیلی متاسفم برا آدمها که به مادیات چسبیدن خواهش میکنم مسخرشون نکنید بخدا گناه این خودکشی های این مدلی به گردن تمام کسانیه که آزار و اذیت میدن 😭لطفا جبهه نگیرید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
الان یه سریها هم میان میگن میخواست نیاد کشور ما که اذیت شه بمیره!! خدا رحمتش کنه، خونش گردن همه اونهاییه که حتی با یه کلمه این نژادپرستی رو ادامه میدن، امیدوارم اون دنیا خوشحال باشه.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "