بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستش یکی رو دیروز زدم یکی امروز دیروز بعد ده دقیقه مثبت شد اما امروز بعد از سه دقیقه تو عکس زیاد واضح نیست اما ۷ روز از پریودیم گذشته پس چرا انقد کم رنگه😥
مبارکه عزیزم حتما لقاح دیر اتفاق افتاده مال من خیلی محو بود ولی باردار بودم البته من چهار روز قبل موعد مثبت شد
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
بنظرتون کی برم آزمایش بزارم بی بی قشنگ پررنگ شه برم یا فردا برم ؟؟
الان هم برین مثبت میشه وای دکتر باز دوباره میگه تکرار کنید بزارید چند روز دیگه برید برا من عددش ۴۳بود دکتر رفتم دوباره گفت تکرار کنم که بالا رفته بود خدارو شکر
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن