2821
2789

عشق اولم شد رل دومم 😂🤦 بعد از خیانت نامزدم اومد سراغم پیشنهاد داد فعلا اوکی شدیم ، گاهی میگم کاش نامزد نمی کردم تا عشق اولم پیشنهاد بده و این همه مشکلم برام پیش نیاد ولی حکمت خداس دیگه 

رضا جان... می دانم که من لایق وصلت نیستم. می دانم که بار گناهانم سنگین است و سرم از خجالت افکنده. اما این بار نیز با این کوله بار سنگین از گناه و سر فکنده از شرم به درگاهت آمده ام. دست نیاز به سویت گشوده و دخیل بند ضریحت شده ام تا شاید قدری از آن ها کاسته شود. میدانم که آقایی میکنی و این بنده ی خطاکارت را دست خالی نمیرانی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دو سال باهاش دوست بودم اومدن خواستگاری مامانش یکم کلاس گذاشت منم لج کردم کات کردم سه ماه بعد هم عقد کردم باهمسرم باینکه عاشق همسرمم والان 11سال میگذره ولی نمیدونم چرا اون لعنتی از خاطرم نمیره اونم الان 39 سالشه و مجرد.بااینکه شرایطش خیلی خوبه ولی مجرد مونده

دو سال باهاش دوست بودم اومدن خواستگاری مامانش یکم کلاس گذاشت منم لج کردم کات کردم سه ماه بعد هم عقد ...

میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیست...😂😂

رضا جان... می دانم که من لایق وصلت نیستم. می دانم که بار گناهانم سنگین است و سرم از خجالت افکنده. اما این بار نیز با این کوله بار سنگین از گناه و سر فکنده از شرم به درگاهت آمده ام. دست نیاز به سویت گشوده و دخیل بند ضریحت شده ام تا شاید قدری از آن ها کاسته شود. میدانم که آقایی میکنی و این بنده ی خطاکارت را دست خالی نمیرانی.

منم چن سال پیش یه عشقی داشتم که خانوادش مخالف ازدواجش بودن اومدن خاستگاری اما بهانه آوردن.یادمه اومد با پدرم حرف زد اینا که تنهایی بیام و...خیلی بهم اصرار کرد بیا فرار کنیم من نکردم با یکی دیگه ازدواج کردم یادمه یه بار وقتی جهیزیه میخریدم منو دید پیام داد که اگه تورو خدا دروغ میگی بهم بگو لا احساس من بازی نکن گفتم نه من ازدواج کردم.بعد دو نیم سال کارم به دادگاه کشید و طلاق .اون هنوز ازدواج نکرده بود گقت بعد بعد رفتنت خیلی افسرده شدم دو سال بیمار بودم و...بعدش گفت تو منو یه بار ول کردی و رفتی منم دیگه نمیخوامت.دیگه رفت و یه بارم پیام دادم گفت ازدواج کردم.دیگه فراموشش کردم.پسره خیلی صادقی بود و خیلی خوش قیافه.اصلا هم پولدار نبود .الان فکرشو میکنم میگم کاش انموقع فرار کرده بودم

هیچ کار خدا بی حکمت نیست....
میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیست...😂😂

نمیدونم چرا یادم نمیره لعنتی. باینکه فردای روزی که اومدن خواستگاری کات کردم و خطم انداختم دور و دیگه هیچوقت پیگیرش نشدم و ندیدمش اما بازم تو خاطرمه

نمیدونم چرا یادم نمیره لعنتی. باینکه فردای روزی که اومدن خواستگاری کات کردم و خطم انداختم دور و دیگه ...

چه بد 🥺 

بعضی وقتا فکرمیکنم یعنی اونم منو بعد این همه سال یادش میاد؟؟! همیشه میگفت ما دوتا فقط واسه هم خوبیم هیچکی نمیتونه جامونو پرکنه! همسرم خیلی دوسم داره و مرد خوبیه ولی نمیدونم چرا هنوز بیادشم