2777
2789
عنوان

ب نظرتون ببخشمش یا ن؟؟؟

143 بازدید | 16 پست

سلام دوستان میخوام یه جریانیو واستون تعریف کنم فقط بگین ارزش بخشیدن دارن یا ن 

دوماه پیش برای منو شوهرم یه مشکلی پیش اومده بود بعد ب پول احتیاج داشتیم دستمونم خیلی خالی بود . شوهرم زنگ زد ب پدرش ک وضعش خیلی خوبه  گفت زنم باید عمل کنه هزینش خیلیه ازش تقاضای پول کرد گفت بهت پس میدم پدرشم قبول کرد . ولی مادرشوهرم نزاشت ک بهمون پول بده خواهراشم بهمون زنگ زدن اینقد دعوا کردن گفتن توقع شما بیجا بود  . حالا بعضی وقتا ب شوهرم زنگ میزنن سراغ منو میگیرن . اینا ارزش بخشیدن دارن ب نظرتون؟؟ 

یه عالمه روزای قشنگ پیش روته🙃🤍⛓️🌈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ارزش ندارن ..آدم فقط تو خوشیا که نباید کنار هم باشه 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
ارزش فکر کردنم ندارن کاملا دایورتشون کن

تازه مادرشوهرم زنگ زده ب شوهرم میگه چندروز دیگه میخام بیام خونتون چندروزم بمونم . من ب شوهرم گفتم اگه اومد من میرم

تازه مادرشوهرم زنگ زده ب شوهرم میگه چندروز دیگه میخام بیام خونتون چندروزم بمونم . من ب شوهرم گفتم اگ ...

فقط خودشو سبک می‌کنه 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
نه ارزش ندارن ..آدم فقط تو خوشیا که نباید کنار هم باشه 

وقتی ک بهش فک میکنم عصابم بهم میریزه . عمل سرکلاژم بود فقط واسه اینکه بچم سقط نشه . اینا حتی دلسوز نوشونم نبودن

ارزش ندارن ولی وقتی همسرتون باهاشون در ارتباطه کارو برای شما سخت میکنه 

ایشون باید به حمایت از شما سرد رفتار می کردن، نمیگم قطع رابطه چون اکثرِ آقایون ایرانی نمیتونن همچین کاری کنن ولی میتونستن کمی روابطو نسبت به قبل محدود کنن 

فقط خودشو سبک می‌کنه 

خیلی رو داره هم خودش هم دختراش . اینقد اذیت شدم اون موقع شوهرم خیلی فکرش درگیر بود دلم واسش سوخت گفتم اشکال نداره برو از غریبه بگیر بهترع تا خانوادت

به نظرم هیچوقت همسرتو بین خودتو خانوادش قرار نده ، اون بنده خدا الان بین شما و مادرش گیر میکنه 

به هرحال همسرت از کوتاهی خانوادش در مورد پول قرض دادن بهتون کاملا آگاهه و میدونه شما دلخور هستید 

اما خانومی کن و اگر مادرهمسرت اومد خونتون با همسرت دعوا نکن اما بعد رفتن مهمونتون بهش بگو که فقط بخاطر همسرت بهشون احترام گذاشتی و پذیرایی کردی 

اینجوری پیش همسرت عزیزترم میشی

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜
ارزش ندارن ولی وقتی همسرتون باهاشون در ارتباطه کارو برای شما سخت میکنه  ایشون باید به حمایت از ...

شوهرمم همین کارو میکنه باهاشون سرده ولی فایده نداره اونا خیلی رو دارن 

به نظرم هیچوقت همسرتو بین خودتو خانوادش قرار نده ، اون بنده خدا الان بین شما و مادرش گیر میکنه  ...

اون دیگه کلا قید مادرشو زده بهشم گفت این عمل واسه بچم بوده ک سقط نشه اونا اصلا بچه ی ما واسشون مهم نبود

خیلی رو داره هم خودش هم دختراش . اینقد اذیت شدم اون موقع شوهرم خیلی فکرش درگیر بود دلم واسش سوخت گفت ...

حق داری ناراحت باشی ولی شوهرتو بچسب با حرفات آزارش نده چون اونم این وسط تقصیری نداره .و می‌دونه که دنیا دست کیه 

حق داری ناراحت باشی ولی شوهرتو بچسب با حرفات آزارش نده چون اونم این وسط تقصیری نداره .و می‌دونه که د ...

اره من چیزی بهش نمیگم چون میدونم مقصر مادرش و خواهراش بودن . باور میکنی ی ساعت بعد از اینکه از بیمارستان مرخص شدم خواهراش زنگم زدن هزارجور حرف بارم کردن . ک شوهرت ارزه پول عمل نداره گفتم اخه مگه شماها کافرین داداشتونه دستش خالیه