2777
2789

سلام

دوستان من هفته ی پیش دکتر واسم تشخیص بارداری خارج از رحم داد و از چهارشنبه تا الان ۳ دوز متوترکسات و ۳ دوز فولینیک اسید یک روز در میان گرفتم.بتام شنبه پایین اومد و یک شنبه دوباره بالا رفت که دوز سوم mtx رو گرفتم و دوشنبه باز پایین اومد حدود ۲۰ درصد و عددش ۲۷۰ شد و از بیمارستان ترخیص شدم

الان خونریزی خیلی خفیف دارم و یکمی زیردلم درد میکنه ولی حالم در کل بد نیست.

میخوام بدونم کسی مث من بوده ولی به دارو جواب داده و حالشم خیلی بد نشده؟

خیلی نگرانم

انتظار داشتم خونریزی و دفع لخته و دلدردی چیزی داشته باشم که ندارم

دارو گرفتی دیگه دوباره و دوباره تست بتا بده تا صفر نشد بیخیال نشو

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم .چند سال پیش من حاملگی خارج رحم داشتم بتام ۱۲۰۰ بود خونریزی و درد شدیدی داشتم بستری شدم گفتن اگر به دارو جواب ندی عملت میکنیم که خداروشکر جواب داد تا یه مدت بعد از مرخص شدن از بیمارستان هم درد داشتم ولی کم کم خوب شد خداروشکر  

فردا ازمایش بتا دارم فقط نگرانم که نکنه بدنم به دارو جواب نمیده!! اخرش عمل بشم

جواب داده طبیعیه گاهی نشون میده بالا رفته با دوز بعدی میاد پایین

من بودم دوبار دارو درسافت کردم خداروشکر برطرف شد

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه