2777
2789

سلام دوستان.دیشب پنجمین شبی بود که پسرمو از شیر گرفتم ولی باز نصف شب مرتب بیدار میشدو حسابی گریه میکرد.

فقط نوبتی بغلش میکردیمو راه میرفتیم تا بخوابه.

چرا اینقدر طولانی شد پس کسی بچه اش اینجوری بوده؟

دارم میمیرم از خستگی .تو روزم همش جیق میزنه و بهانه میاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم پیشنهاد من به شما

ضررنمیکنی

👶  🌟. 👶  🌟

⁉️فرزند #زیر_سه_سال داری و نمیدونی چه جوری باهاش رفتار کنی⁉️

🤱همش در حال شیر خوردنه و نمیدونی چه جوری #از_شیر_بگیری⁉️

🛏 برای #جدا_خوابی فرزندت نگرانی⁉️

ثبت‌نام دوره
⚜دوره پنجم #تولد_تا_سه_سالگی

💰با تخفیف تکرار نشدنی
۴۹ درصدی

✨خودت را به #مهارت_مادری مجهز کن✨

📨 جهت #ثبت_نام و
#کسب_اطلاعات بیشتر

🆔@Admin_tavalod_ta_3salegi

📍پاتوق تولد تا سه سالگی
🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/659882087C833b31346b

من تجربه ندارم ولی خوندم نوشته بایدببریدش بیرون پارک جایی ک خسته بشه و سرش گرم بشه یادش بره  آ ...

همه ی این کارا رو میکنیم.اینقدر خسته است که زود میخوابه ولی یکی دو ساعت بعد با گریه بیدار میشه باز نیم ساعت میچرخونیمش تا بخوابه میخوابه یه ساعت بعد دوباره بیدار میشه

عزیزم من سه شب بچموازشیرگرفتم..... ببین به چه خوراکیایی خیلیییی علاقه داره هموناروبخربذارپیشت شب موقع خواب بیدار شد بخوره یکی از اونا بهش بده بعدم همینه باید راه ببری خیلی سخته اما از سرش میفته تلخکامی ک واس من اصلا جواب نداد مجبور شدم چسب مشکی زدم

چند وقتشه؟ جایگزی مثل ابمیوه طبیعی و ...دادید؟ با پزشک مشورت کردید برای از شیر گرفتن. همه چیش نرم ...

اره همه چیزش نرمال بوده.۲۲ ماهشه دکتر خودش گفت از شیر بگیرش

بچه ی اولم نیست که خیلی بی تجربه باشم ولی اصلا نمیدونم چرا اینقدر طولانی شد پسر اولم دو شب گریه کرد از روز سوم کاملا عادی بود 

یعنی گشنش نیست؟؟؟خوب غذامیخوره؟

نه خوب غذا نمیخوره.هر کاری میکنم.هر چی درست میکنم با هزار ترفندو بازیو کارتن و اهنگ باز نمیتونم شکمشو سیر کنم.میدونم گشنشه ها.ولی نمیخوره

عزیزم من سه شب بچموازشیرگرفتم..... ببین به چه خوراکیایی خیلیییی علاقه داره هموناروبخربذارپیشت شب موق ...

من صبر زرد زدم.میدونه نمیشه بخوره ولی باز بهانه میگیره.یعنی فکر شبو میکنم حالم بد میشه