2777
2789
عنوان

به نظرتون چی کار کنم

82 بازدید | 13 پست

شوهرم رانندس دو تا بچه دارم شوهرم هفته ای یکی دوبار میاد شب میاد صبح میره مسئولیت دو تا بچه با خودمه یه دختر هفت ماهه یه پسر ۱۱ ساله تا حالا مارو یه دکتر نبرده با این که تو یه روستا م و تنها امکاناتم همین گوشیه که اونم با پسرم شریکم نه تفریحی نه مسافرتی تازه اگه سالی یه بار یه مهمونی بریم میگرده که داداشت چی گفت مامانت چی گفت اصلا خودمم دوست ندارم با هاش جایی برم دعوتم میکنن نمیرم منو وبچه هاشو دوست داره ولی یه چند وقت خوبه چند وقت اززمین وزمان ایراد میگیره میگم دست بچه هامو بگیرم برم خونه مامانم ولی از بچه هاش نمیگذره چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه سوال شما تو اون ۱۰سال که دخترتون بدنیا نیومده بود شوهرتونو نشناختین که دوباره بچه اوردین؟

هرکی هرجور دوست داره میتونه زندگی کنه😉     بیاین باهم مهربون باشیم به نظرم هم احترام بزاریم و نظرمونو محترمانه و بدون تندی بگیم😘💙🌌بر خلاف همه کاربر جدید😂قبلنا عضو نبودم فقط میخوندم😅

خودتون و شوهرتون چن سالشونه؟

هرکی هرجور دوست داره میتونه زندگی کنه😉     بیاین باهم مهربون باشیم به نظرم هم احترام بزاریم و نظرمونو محترمانه و بدون تندی بگیم😘💙🌌بر خلاف همه کاربر جدید😂قبلنا عضو نبودم فقط میخوندم😅
عزیزم یه سوال شما تو اون ۱۰سال که دخترتون بدنیا نیومده بود شوهرتونو نشناختین که دوباره بچه اوردین؟

تواین اواخر بهتر شده بود واسه همین ده سال بچه نیوردم الان هیچ راهی برام نمکنده هیچ حسی بهش ندارم

تواین اواخر بهتر شده بود واسه همین ده سال بچه نیوردم الان هیچ راهی برام نمکنده هیچ حسی بهش ندارم

تو اون روستا که زندگی میکنین اقوام هستن؟

خب وقتی نیست شما با خانوادت یا دوستات برو گردش 

دوستی ندارم ان قدر سر هرمسئله ای به خونوادم گیر داد که از روی همه افتادم اصلا حوصله واعصابی واسم نمونده اصلا باور کنید دیگه خودمم روحیه ندارم

دوستی ندارم ان قدر سر هرمسئله ای به خونوادم گیر داد که از روی همه افتادم اصلا حوصله واعصابی واسم نمو ...

واقعا خدا بهت صبر ایوب بده  

اگه قهر کنی یمدت(دقت کن طلاق نه)خونوادت پشتتن؟

تو اون روستا که زندگی میکنین اقوام هستن؟

اره وضع مالی خونوادش تصلا خوب نبود ازهمون اول فقط از خونواده من توقع کمک داشت مادرمم وداداش کوچیکام هراز گوهی کمکش میکردن تا یه تومنی پول جور کرد یه وسیله خرید ولی مگه من یه دختر اختیار همه دارایی خونوادمو  دارم که سرم منت کنه سر این مسائل منم از خونوادم زده کرده

واقعا خدا بهت صبر ایوب بده   اگه قهر کنی یمدت(دقت کن طلاق نه)خونوادت پشتتن؟

اره مامانم هست وای بدتر میشه یه غرور مسخره ای داره میدونم ۱۵ ساله باهاشم

اره مامانم هست وای بدتر میشه یه غرور مسخره ای داره میدونم ۱۵ ساله باهاشم

نمیدونم والا خودت بهتر میدونی اخلاقشو