باغچه بابام سگ داره از اونا که قدش تا قفسه سینه ته جز بابام کسی جرات نداره نزدیکش شه.بعد 50متر اونورتر درخت گوجه سبز داره.من نشستم روی تختی که زیر درخت گوجه سبزه و دستمم میخورد به تخت و بابام از درخت گوجه سبز میداد میخوردم.میگم اون تخت احتمالش هست که سگ بره روش منم دست میزدم تو دهنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سگه بسته نیست؟ اصن سگ ب کنار الو نشسته میخوردی؟ ی اب میزدی گردوخاک داره بلخره
سگه که تو خونه اشه ما برین فلفل و زنجیر میکنه به شدت وحشیه.امپولاشم میزنه غذاشان ماست و مرغ پخته ست.خیلی بهش می رسه.ما که می ریم باز میکنه تو باغ چرخ میزنه.اونم نمیدونستم دیگه.باید اب زد از درخت میکند صاف تو دهن.
عزیزم خیلی حساسی.من باردارم رحممو دوختم دوبار عمل کردم .حلقه گذاشتم.الان سکته کردم تو بارداری.ی بچه ...
نه یهو یادم افتاد من میوه نشسته خوردم بعد دستمم میخورد به تخت که خاکی بود.ولی گوجه سبزایی که نیفتاد زمین اصلا ورنمیداشتم بالاخره سگ رد شده.انشالله برای شما هیچی نمیشه.
عزیزم شما خییییییلی حساسی اون گربه مادرمرده رو ول کردی الان گیردادی به اون سگ بخت برگشته انقدر انر ...
باعث و بانیش کار شوهرمه.از گربه به اینجور که بهم گفت گربه مریضی داره و زن باردار نباید دست بزنه و فلان افتادم دنبال مریضیش از اونجا به بعد مریضی های دیگه.وسواس گرفتم کارهای گذشتمو دارم مرور میکنم.