2777
2789
عنوان

حالم از شوهر خواهرم بهم‌میخوره

243 بازدید | 5 پست

خواهرم اینا ۲ سال پیش رفتن از شوهرم مبل بخرن شوهرم‌گفت ۷ تومن نخریدن سال بعدش اومدن بخرن ضوهرم گفتم من نیمتونم قیمت پارسال بدم چون هم شریک‌دارم اون قبول نمیکنه هم من چند ماه اجاره دادم و‌بخوام جایگزین کنم ضررمیکنم بیرون ۱۶ میدیم شما ۱۲ بدید اینا خریدن ولی هرجا نشستن گفتن گرون داده انگار ما مجبور کردیم بخرن  ی دست مبل اشغااال داشتن میزاشتی جلو در کسی نگاهم نمیکرد میگفت اینارو بردار برا خودت پولشو از مبلایی ک خریدیم‌کم‌کن وقتی شوهرم گفت کسی اینارو نمیخره ی ماه با ما قهر بود پولشم ک بماندکلا قسطی برداشت ی مایبیبی برا بچم میخ ید میگفت پولشو از مبلا کم‌کن  ادامه پایین میگم 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله درس عبرت شده براتون دیگه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بخدا اینا تازه خونه عوض کرده بودن دستشون خالی بود شوهرم‌دید خواهرم از کتونی های من خوشش میاد رفت براش خرید برا بچش نت میخرید بخدا پول مبلارو انقد تیکه تیکه  گرفت اصلا چشممون ندید بعد همین الان ۴۰۰ ت‌من بهمون بدهکارن ب روشون نمیارن اصلا با اینمه الان وضع مالیشون خیلی بهتر ماست حالا خواهر دومیم میخواد مبل بخره رفته بهش گفته از اینا نخریا اینا گرون میدن بیا ببرمت اونجا ک میز‌خریدم‌نصف بده شوهرم‌ب‌خواهرم کفته بود مبلی ک دیده ۴۵ تومن هزینه رویه کوبیش ۱۰ تومنه من ازت‌نمیگیرم هرجا رفتن دیدن اون‌مبلا زیر ۸۰ تومن نیست 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕