2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ژانری هست رمانهاش؟؟؟

هیجان انگیزه 

عاشقانه 

رازآلود

دنیای خلافکارارو بیشتر نشون میده 

چون مسلما این روزا همه عاشق همچین داستانایین 

مثلا شکست نور درباره ارسلانه 

که کل اسلحه ها و مهمات جنگی

ابزار های دفاعی  کل خاورمیانه رو تامین میکنه 

خیلی مخه و قدرتمنده 

یه جورایی خدای قدرت آسیا 

کهکشان خاکستری هم درباره راستینه که صاحب بانکه بزرگی فک کنم تو آمریکاس این هنوز ناقصه و کامل نزاشته

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
باز خوبه ما کشیدیم بیرون از نود و هشتیا الان بچها رمانای تلگرامی ارباب رعیتی و استاد دانشجویی و دکت ...

والا واقعا یه بار رمانی که دختر عمم (۱۱ سالشه ) داشت میخوند رو دیدم  مغزم هنگ کرد داستان نبود که...😱 از این پرستاریا بود فک کنم اسمش ولی واقعا نودهشتادیا چیزی نداشت

خیلی ممنون😍

رمان های مدیا رو بخونی کلا دیگه دلت نمیاد قلم دیگه ای رو بخونی از بس که قشنگ و پر ماجرا مینویسه🥰❤

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
بعد فوت صاحبش نودهشتیا نرفتم دیگه،نمیدونم الان اونجا چه خبره،اصلا نمیدونم هنوز هستن یا نه

چقد آدم خوبی بود 

خدا بیامرزش بعد سایت یه دور رفت فیلترینگ بعدم افتاد دست داداشش الان خبر ندارم ازش ولی یادمه افت وحشتناکی کرد

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

چرا چشم آبی و آبی خاکستری و خاکستری و سبز ابی توش نیست و گیسوهای کمند و آبشاری 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚