2777
2789
عنوان

لکه بینی با سیپریتون کامپاند

156 بازدید | 7 پست

دوستان من   این قرص و  با اسپرینولاکتون میخورم  .  از ۵تا ۸سیکل  لکه بینی داشتم   امروز  روز۹.بازم یکم لک دارم.   من همیشه روز۷سیکل  اخرین روز لکه بینیم بود.

نمیدونم  طبیعیه یانه.ممکن  بیشترم طول بکش.میخوام  فردا برم لیزر  نمیدونم چطوری برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروی هورمونیه و این تغییرات رو ممکنه ایجاد کنه

نمیدونم برم  دکتر   یا بزارم ماه بعد اگه باز تکرارشد برم

من  پریودیم منظم و۲۸روزس  با این شدم ۲۹روزه که معقول   ولی لکه بینیش و نمیدونم چندروز مجازه

نمیدونم برم  دکتر   یا بزارم ماه بعد اگه باز تکرارشد برم من  پریودیم منظم و۲۸روزس &n ...

والا من دکتر واسه دوماه بهم دارو داد تقریبا تا روز ۱۰-۱۱لکه بینی داشتم دیگه گفتم وقتی دوماه تموم شد برم چون قبلا یبار اینجور شدم رفتم پیشش گفت داروی هورمونی داره هورموناتو متعادل میکنه واسه همین اینجور میشه ،حالا شما اگه نگرانی برو پیشش ببین چی میگه

خداوند گزارش دهندگان را دوست ندارد☺
والا من دکتر واسه دوماه بهم دارو داد تقریبا تا روز ۱۰-۱۱لکه بینی داشتم دیگه گفتم وقتی دوماه تموم شد ...

ای وای

به نظرتون میتونم برم لیزر  اخه   ببخشید خط باسنم  هست   باید   دربیارم  لباس زیرو .البته درحد  ۱قطرس.  نمبدونم چیکارکنم