کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝. میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر یه رشته دیگه باشیم میتونیم کنکور هنر بدیم کسی تجربه داشته؟؟سخته؟؟
اره من تجربیم فردا هنر هم میدم
کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝. میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
اتفاقا همه کتاباشو خریدم کنکورم دادم پرستاری قبول شدم شوهرم نزاشت برم😭😭😭😭😭😭😭
وااای 🥲🥲🥲🥲🥲
آقا استرس چرا آخه؟من یه درصدم استرس نداشتم همش حس میکردم یه آزمون معمولیه...دو روز قبلش حالم خیلی بد بود گریه میکردم ولی روز کنکور عین خیالمم نبود با اینکه بعضی کتابامو نرسیده بودم تموم کنم😂ریلکس بودم بعد کنکورم گرفتم تخت خوابیدم..حتی موقع اعلام نتایجم استرس نداشتم..خودم در عجبم
از زیرو رو شدن زندگیتوننترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خبمدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم