2777
2789

بگید تا نوعروس هایی مثل خودم هم استفاده کنن 

عکس هم مجازه 

عکس گل های خوشگلتون یا 

عکس خونه مرتبتون ......

عکس غذا و هنر آشپزی هم که دیگه اولویت داره😉🤭😋

خونه نیسم 

وگرنه عکس گلای قشنگمو برات میفرستادم😅

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

با زبون خوش فقط از شوهرت پول بگیر...مستقل باشی هم بد نیست...اما پولرو بگیر بزار عادت کنه که زن خرج داره

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با زبون خوش فقط از شوهرت پول بگیر...مستقل باشی هم بد نیست...اما پولرو بگیر بزار عادت کنه که زن خرج د ...

خودش ماهی که حقوقشو میریزن برام واریز میکنه میگه داشته باش ❤

اگه ازاونایی که صبح تنبلیت میشه پاشی شب همه کاراتو بکن ...مثلا من از شب غذامو میزارم برای فردا کامل میپزم خنک میشه میزارم یخچال فردا گرم میکنیم میخورم... همیشه خونم مرتب و تمیزه هفته ای ی بار لباسارو‌اتو میکنم نمیزارم جمع بشن... هر شب ی کارمیکنم بهم فشارنمیاد اما همیشه خونم مرتب وتمیزه و اصلا استرس اینو‌ندارم کسی مهمون بیاد سرزده 

اگه ازاونایی که صبح تنبلیت میشه پاشی شب همه کاراتو بکن ...مثلا من از شب غذامو میزارم برای فردا کامل ...

چند خوب منم خونم همیشه مرتبه تا حالا نشده کسی یهو بیاد و خونم نا مرتب باشه 

همیشه بهم میگن تو چرا همیشه همه چیز سر جاش.

البته اینکه بچه ندارم هم بی تاثیر نیس ولی سعی میکنم چیزی که بر میدارم رو بزارم سر جاش 👍

نکات بسیار خوبی گفتی مخصوصا غذا که آدم بعضی وقتا صبح بیرون کار داره یا چیز دیگه 

سعی کن هرچیزی برمیداری بزاری سرجاش ... مثلا من ظرفام خشک میشه میچینم توکابینت... جارو هرروز نمیکشم اما ب محظ کثیف شدن سریع جارو میکشم ... بعدازکارو آشپزی هم سریع دوش میگیرم ... بخاطر آب وهوامون شده روزی دو سه بارهم دوش میگیزم... ازبیرون که میایم حتما ...تا وارد میشیم همه لباسامونو میندازیم ماشبن خودمون میربم حموم ... 

اول اینکه الهی خوشبخت باشی همیشه..اوایل عروسی بهترین روزهای زندگیه قدرشو بدون.. من که الان بعد ۸ سال یادم میفته غرق خوشی میشم..دلم میخواد دوباره برگردم به همون روزها😊😊😊 یه تجربه از من نزار شوهرت بدون مشورت باهات مهمون دعوت کنه بهش یاد بده اول باهات مشورت کنه بعد مهمون دعوت کنه

سعی کن هرچیزی برمیداری بزاری سرجاش ... مثلا من ظرفام خشک میشه میچینم توکابینت... جارو هرروز نمیکشم ا ...

وای این آب وهوا خیلی بده اینجا به شدت گرمه 

من روزی دوبار دوش‌ میگیرم ،بازم انگار هیچی به هیچی 

نکته مهم تمیز کردن در جا آشپز خونه و وسایلش هست .روزانه یه گوشه خونه رو هر روز به ترتیب تمیز کن .اگه شاغلی برنامه خودتو باید پیدا کنی ریتمش بیاد دستت .هر چند روز یکبار حتما کیک یا دسر یا یه خوراکی اضافه بر برنامه غذایی درست کنید هم بچه ها دوس دارن هم همسرها و هم اینکه اولویت خودتون باشید هر چی دوس دارید همونو درست کنید بقیه هم حتما استقبال میکنن 

چند خوب منم خونم همیشه مرتبه تا حالا نشده کسی یهو بیاد و خونم نا مرتب باشه  همیشه بهم میگن تو ...

بله عزیزم من بچه دارم و بچه مو هم با سن کم یاد دادم که وسایلشو بعدازبازی جمع کنه ... بعضی وقتا دونوع غذا میزارم... من امروز استثنا بیدارم همیشه ساعت ی دو ظهر پامیشم 😂اما استرس غذا ندارم ... قراره بریم جایی هم بازمن غذامو آماده میکنم میایم فقط گرم میکنیم بجز غذاهایی که سریع آماده میشه مثل بادمجونی چیزی ...