2777
2789
عنوان

حالم بده نیاز به درددل کردن دارم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه مراسم داییش نره😐😐

همین بگو تازه اومده درد دل کنه ی سریا هم حق بهش میدن😂😂ادم هفت پشت غریبه هم بمیره میگه بلاخره سلام علیک داریم زشت نریم دایی ای خدا چی بگم 😐😐

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
همین بگو تازه اومده درد دل کنه ی سریا هم حق بهش میدن😂😂ادم هفت پشت غریبه هم بمیره میگه بلاخره سلام ...

وقتی مشکل مالی دارن بله دایی هم میشه هفت پشت غریبه

خدا رحمتش کنه

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
گفتم نمیره با وسیله عمومی میگ ماشین شخصی راحتتره

آهان متوجه نشدم در هر صورت حالا یه سفر افتادین دیگه وسایل از خونه بردار که خرج خورد و خوراک نکنید اندازه دو وعده برنج مثلا یا ماست چکیده اگه بتونی خودت درست کنی به عنوان شام یا میان وعده خیلی خوبه کوکو سیب زمینی و اینا درست کن... هر چی باشه داییش هست حتما خیلی دوسش داره خوب ان شاء الله به سلامتی برید و برگردید

🥰😍
وقتی مشکل مالی دارن بله دایی هم میشه هفت پشت غریبه خدا رحمتش کنه

پس یعنی خودتون اگه خدای نکرده دایی نزدیکاتون فوت کنن همین قد هم راحت ب شوهرتون میگین نریم چون پول نیست وقتی اسی ب شوهرش این میگه فقط دایی نیست شوهرش یادش میمونه همین کار با اسی هم میکنه اگه خودش راضی مراسم نزدیک های خودشم شوهرش این بگه نره خب کاذی میکنه پس اسی سر حرفت بمون فقط یادت نره دور از جون حتی اگه عزیز تر از دایی هم بمیره نمیزاره چون دایی با داداش با خواهر با مادر هم فرقی نداره 

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه