2777
2789
عنوان

پریودی دخترامون

1297 بازدید | 53 پست

اولین بار چندساله بودید که پریود شدید؟ اشنایی باش داشتید؟

به نظرتون چطوری با دخترامون مطرحش کنیم؟ چه کارایی براشون انجام بدیم که در دوران پریودی، حال خوب و روحیه ی خوبی داشته باشن؟

این که همه چیز و بهش بگی و مطلعش کنی خیلی خوبه اما هر گاری کنی اون حس بد و یه کوچولو ترس هست 

براب همین حتما براش یه هدیه کوچیک بخر و بهش برس خیلی

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم یکم تومدرسه براشون معلم گفته بودبعدوقتی فهمیدم پریودشده نواراینجورچیزاخریدم یه کادوخریدم براش ازنظرتغدیه هواشودارم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

این که همه چیز و بهش بگی و مطلعش کنی خیلی خوبه اما هر گاری کنی اون حس بد و یه کوچولو ترس هست  ...

بنظرت اینکه پدرش هم کمی بیشتر کنارش باشه بهتره یانه؟

بنظر خودم خیلی خوب میشه اگر برا شام یا بستنی خوردن برن بیرون... بدون اینکه درمورد پریودی حرف بزنن... اما ممکنه خود دختر معذب بشه

من اول راهنمایی بودم.

به نظر من یه روز که دوتایی تنهایید یه هدیه کوچیک بگیریدو برید پیشش بهش بگید میخواین باهش دوستانه مثل دوتا رفیق صحبت کنید.

از خاطره اولین بار پریودی بگید اما قسمت های ترس و اضطرابشو نگید.

براش یکم توضیح بدید که چرا این اتفاق هر ماه میوفته.

دخرشم بهش بگید اونم میتونه راحت سوالاشو از شما بپرسه.

وقتی حرفاتون تمام شد اون هدیه رو بدید و بگید لین هدیه اولین راز مشترکمونه.

همیشه میتونه رو شما به عنوان یه دوست و یه رازدار حساب کنه.

این کاری بود که مادرم در حقم کرد و من خیلی خوشحالم انقدر مادرم به فکرم بوده.

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
بنظرت اینکه پدرش هم کمی بیشتر کنارش باشه بهتره یانه؟ بنظر خودم خیلی خوب میشه اگر برا شام یا بستنی خ ...

نه اصلا معذب نمیشه 

اگه از اول توی گوشش بخونی پریود خجالت نداره و ... اصلا معذب نمیشه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من دختر ندارم ولی اگه داشته باشم قبلش بهش نمیگم چون تو فکر میره چه کاریه خب هر وقت پری شد میگم براش

منم مامانم چیزی بم نگفت و تو مدرسه اول از بچه ها و بعد از معلم پرورشی شنیدم‌

اما وقتی پریود شدم خیلی سختم بود که به مامانم بگم و ازش نوار بخوام... یه شب تا صبح با خودم کلنجار رفتم تا وقتی برا نماز صبخ بیدار شد با چه خجالتی ازش نوار خواستم...

خودم تابستون بود 13 رو تموم کرده بودم اوایل 14 بود .

ولی دخترم چند روز پیش توی 11 سالگی شد .بنظرم زود پریود شد و شکرخدا مشکلی هم با این قضیه نداشت دقیقا مثل خودم خنثی بود 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

دخترم یکم تومدرسه براشون معلم گفته بودبعدوقتی فهمیدم پریودشده نواراینجورچیزاخریدم یه کادوخریدم براش ...

اره واقعا تغذیه هم خیلی مهمه. اصلا بش فکر نکرده بودم